Skip to main content

Aromahieronta

Koko kehon aromahieronta on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa eteeriset öljyt vaikuttavat ihmiseen ihon ja hengityselinten välityksellä. Aromahieronnassa käytetään tehoaineina kasveista saatavia eteerisiä, eli haihtuvia öljyjä pohjaöljyyn sekoitettuna. Eteeristen öljyjen ja kevyiden hierontaliikkeiden avulla edistetään terveen elimistön toimintoja.

Hoidon tavoitteena on voimistaa kehon luonnollista parantumiskykyä, helpottaa kipuja ja särkyjä, imeyttää eteeriset öljyt ja vilkastuttaa lymfanestekiertoa, sekä rentouttaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Käytän hieronnassa ainoastaan öljyjä, jotka eivät sisällä keinotekoisia hajusteita/parfyymeja, mineraalirasvoja, säilöntäaineita, tai alkoholia. 

Kehon pehmytkudoksia käsitellään kevein sively- ja paineluottein. Hieronnassa yhdistetään sidekudos-, lymfa- ja klassisen hieronnan otteita, mutta hieronta tehdään paljon hellemmin käsin, kuin klassinen hieronta.

Aromahieronta on erittäin rentouttava ja virkistävä hoito

Ensin käsitellään lempein rentouttavin ottein selkä ja jalat takaa. Asiakas kääntyy ja hoitaja etenee ensin jaloista käsiin ja lopuksi tehdään kasvojen ja päänahan hieronta. Tuoksut ja hieronta yhdessä koskettavat haju- ja tuntoaistejamme, jotka välittävät viestejä hyvinvoinnista koko olemukseemme eheyttäen tunteita, sekä tasapainottaen kehoa. Eteeriset öljyt imeytyvät tehokkaasti ihon läpi elvyttäen samalla mm. pintaverenkiertoa ja soluaineenvaihduntaa. Rauhoittavan musiikin soidessa taustalla aromaterapiahoito on erittäin rentouttava.
Varsinainen hoitokerta on noin tunnin mittainen, jolloin käsitellään koko keho päästä varpaisiin. Huomioithan, että hiuksiin menee öljyä hoidossa.

Hoito ei sovi henkilölle, jolla on sairauksia; syöpä, vakavia sydänsairauksia, vakavia mielenterveyshäiriöitä, skitsofreniaa, tai psykoottisia sairauksia. Hoidettava sitoutuu kertomaan hoitajalle psyykkiset, sekä fyysiset sairaudet, jotka voivat estää hoidon, tai vaikuttaa siihen. Mikäli lääkäri on kieltänyt hieronnan, ei myöskään aromahieronta sovi.
Hoidon kesto 60-75 minuuttia ja hinta 70-75 eur.
 

Kasvohieronta ayurvedisin menetelmin

Tämä hoito kuuluu myös kategoriaan aromahieronta. Hoidossa puhdistan ensin kasvot  Young Livingin Bloom-sarjan hoitoaineilla (kasvipohjaisia luonnontuotteita), jonka jälkeen käsitellään rentouttavin ottein kasvot, korvat, niska ja pää kasviöljyllä ja ihotyypillesi sopivalla eteerisellä öljyllä. Hoito on hyvin rentouttava. Huomioi hoitoon tullessasi, että hiuksiin menee öljyjä!

Hoito sopii kaikille loppuunpalaneille, stressaantuneille, unettomuudesta kärsiville, päänsärkyyn, kehon lihasjumeihin.
80% kehon jännitystiloista voidaan laukaista pään aluetta hoitamalla.

Hoito ei sovi, jos olet alkoholin, tai huumeiden vaikutuksen alainen, flunssassa, jos kärsit korkeasta verenpaineesta (jos lääkityksellä kurissa, hoito on ok), leikkauksen jälkeen, jos sinulla on syöpä, dementia, kiertohuimaus, skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö, tai jos olet raskaana.
Hoidon kesto noin 60 minuuttia ja hinta 70 eur.

 Aromahoitoja -valikoimaani kuuluu myös Raindrop -hoito, josta löydät omat tiedot hoitovalikosta. 

Myynnissä myös lahjakortteja. Tervetuloa palveltavaksi 🍏