Skip to main content

D.Gary Young ja Young Living

Young Living Essential Oils on vakaa ja luotettava hyvinvoinnin edistämiseksi toimiva velaton maailmanlaajuinen perheyritys. Sen on perustanut vuonna 1994 rehellisyydestään ja tarkkuudestaan tunnettu Idaholaismies Gary Young (1949 - 2018). Young Livingillä on 27 farmia ympäri maailmaa ja Euroopassa niistä on viisi.

24-vuotiaana tämä nuori metsurinalku joutui kohtalokkaaseen työtapaturmaan, jonka seurauksena hän makasi kolme viikkoa koomassa. Gary halvaantui ja joutui pyörätuoliin. Masennus jylläsi rajuna, kun hän lopulta päätti, että haluaa muutoksen elämäänsä ja alkoi etsiä tietoa ravinnosta ja luonnonlääkkeistä. Gary alkoi myös käyttämään eteerisiä öljyjä omaan tilanteeseensa. Hiljalleen hän sai tuntonsa ja liikkuvuutensa takaisin, jonka johdosta hän kiinnostui opiskelemaan kaiken mahdollisen eteerisistä öljyistä ja kasvien voimasta meidän hyvinvointimme tukena.

Parannuttuaan lähes varmasta kuolemasta ja vammautuneisuudesta, Gary Youngilla oli voimakas intohimo auttaa ihmisiä. Tänään sadat tuhannet ihmiset ympäri maailmaa iloitsevat Young Livingin öljyjen voimakkaasta vaikutuksesta.

Lähde: Gary Youngin kotisivut.

Gary Youngin työ hyvinvoinnin eteepäinviejänä jatkuu. Teen työni siten, että hän voisi olla ylpeä siitä

D. Gary Young arvosti laatua. Hänen vaimonsa Mary ja heidän poikansa Jacob ja Josef jatkavat Garyn perintöä. Jokainen öljypullo käy läpi useat eri laboratoriotutkimukset, ja se  lähtee asiakkaalle vain, jos se täyttää Siemenestä sinettiin laatuvaatimuksen.

Young Living

Kelpuutamme vain parasta. Käytämme parasta laatua olevia eteerisiä öljyä kaikissa tuotteissamme, jotta voimme parantaa jokapäiväisen elämämme laatua. Siinä eroamme muista. Modernien eteeristen öljyjen pioneerina, edelläkävijänä, yrityksemme tekee kaikkensa  varjellakseen jokaisen valikoimassamme olevan öljyn puhtautta ja sen aktiivisia ainesosia. Siemenestä sinettiin prosessin myötä takaamme, että käyttämiesi tuotteiden laatu on paras mahdollinen.

Täältä pääset kurkkaamaan Young Livingin pääkonttorille Utahissa, Lehissä

The D.Gary Young Foundation

Ihmisten auttaminen oli Garylle aina sydämen asia. Hän halusi auttaa kaikkia maailman ihmisiä ja siksi onkin ihan luonnollista, että Young Livingillä on myös oma hyväntekeväisyysyhdistys, Young Living Foundation

Kun lahjoitat oman osasi Young Living Foundationin kautta, apusi menee lyhentämättömänä valitsemaasi kohteeseen. Young Living maksaa yhdistyksen kulut, joten sinun ei tarvitse rahoittaa niitä. Voit tehdä kertalahjoituksen, vai olla lahjoittajana kuukausittain. Kiitos, jos autat ♥️