Skip to main content

Golden TouchGolden Touch – hoito on jalkojen painantahoitoa eteerisillä öljyillä

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto ja sen on ajateltu saaneen alkunsa kiinalaisilta, jotka harjoittivat akupunktion kaltaisia painantahoitoja. Hoidossa painellaan ja stimuloidaan kevyehkösti sormilla ja peukalolla kehon heijastealueita, jotka vastaavat kehon kaikkia alueita. Golden Touch hoidossa käsitellään samoja kohtia jaloissa laajemmilla otteilla, kuin perinteisessä vyöhyketerapiassa.

Golden Touch -hoito on erittäin rentouttava ja miellyttävä holistinen hoitomuoto, jossa käsitellään jalkapohjia ja jalkateriä koko kehon hoitamiseksi.

Golden Touch -hoito ei ole lääketieteellinen hoito, eikä siinä tehdä diagnooseja, vaan autetaan kehoa korjaamaan itse itsensä purkamalla jännitystä, lievittämällä stressiä ja lisäämällä rentoutumista.

Hoito tehdään joko hoitopöydällä, tai jos ei ole tätä mahdollisuutta, niin istuen tuolilla, jolloin jalat ovat hoitajan sylissä.

Vyöhyketerapia toimii parhaiten, kun siihen yhdistetään eteeriset öljyt. Hoidossa käytän Young Livingin Golden Touch -sarjan seitsemää eteeristä öljyä, jotka tehostavat hoidon vaikutusta upealla tavalla.

Hoidon hyödyt; Parantaa verenkiertoa, vähentää stressiä, auttaa rentoutumaan, emotionaalisen ja mielen terveyden tasapainotus, kivunlievitys, tasapaino, energisyys, imuunipuolustuksen koheneminen.

Hoidon esteet: Jalkasieni, syylät, suonikohjut ja jalkatulehdukset (jalkojen ihon pitää olla ehjä). Tarttuvat sairaudet, vakavat verenkiertohäiriöt, sydänsairaudet, korkea verenpaine, epilepsia, akuutin vaiheen syöpä, äskettäiset murtumat, äskettäiset verenvuodot, raskaus

Ennen hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa hän sitoutuu antamaan hoitajalle rehellisesti tiedot terveydentilastaan.
Myynnissä myös lahjakortteja. Tervetuloa!