Skip to main content

Golden TouchGolden Touch – hoito on jalkojen painantahoitoa eteerisillä öljyillä

Vyöhyketerapeuttinen jalkojen painantahoito on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto ja sen on ajateltu saaneen alkunsa kiinalaisilta, jotka harjoittivat näitä akupunktion kaltaisia painantahoitoja. Hoidossa painellaan ja stimuloidaan kevyehkösti sormilla ja peukalolla kehon heijastealueita, jotka vastaavat kehon kaikkia alueita. Golden Touch hoidossa käsitellään samoja kohtia jaloissa laajemmilla otteilla, kuin perinteisessä vyöhyketerapiassa.

Golden Touch -hoito on erittäin rentouttava ja miellyttävä holistinen hoitomuoto, jossa käsitellään jalkapohjia ja jalkateriä koko kehon hoitamiseksi.

Golden Touch -hoito ei ole lääketieteellinen hoito, eikä siinä tehdä diagnooseja, vaan autetaan kehoa korjaamaan itse itsensä purkamalla jännitystä, lievittämällä stressiä ja lisäämällä rentoutumista.

Hoito tehdään joko hoitopöydällä, tai jos ei ole tätä mahdollisuutta, niin istuen tuolilla, jolloin jalat ovat hoitajan sylissä.

Vyöhyketerapeuttinen painantahoito toimii parhaiten, kun siihen yhdistetään eteeriset öljyt. Hoidossa käytetään Young Livingin Golden Touch -sarjan seitsemää eteeristä öljyä, jotka tehostavat hoidon vaikutusta upealla tavalla.

Hoidon hyödyt; Parantaa verenkiertoa, vähentää stressiä, auttaa rentoutumaan, emotionaalisen ja mielen terveyden tasapainotus, kivunlievitys, tasapaino, energisyys, imuunipuolustuksen koheneminen.

Hoidon esteet: Jalkasieni, syylät, suonikohjut ja jalkatulehdukset (jalkojen ihon pitää olla ehjä). Tarttuvat sairaudet, vakavat verenkiertohäiriöt, sydänsairaudet, korkea verenpaine, epilepsia, akuutin vaiheen syöpä, äskettäiset murtumat, äskettäiset verenvuodot, raskaus.

Ennen hoitoa asiakas täyttää esitietolomakkeen, jossa hän sitoutuu antamaan hoitajalle rehellisesti tiedot terveydentilastaan.
Hoito kestää 60 min ja hinta 70 eur.

Myynnissä myös lahjakortteja. Tervetuloa!