Skip to main content

Mitä voin tarjota sinulle

Mirja Poikkeus - Hyvinvoinnin lähettiläs

Olen Mirja Poikkeus Kirkkonummelta. Perheeseeni kuuluu mieheni Antti ja kaksi lasta, sekä neljä lastenlasta.

Kuka olen:

Olen Mirja Poikkeus Kirkkonummelta, syntyjäni Hämeenkyröstä. Perheeseeni kuuluu mieheni Antti ja kaksi lasta, sekä neljä lastenlasta.

Tein pitkän rupeaman ostajana elintarviketeollisuudessa, josta jäin pois vuonna 2004 huonon selkäni vuoksi.

Laulukeikkoja (kevyt musiikki) aloin tekemään oman bändini kanssa (perustettu vuonna 1999) erilaisissa tilaisuuksissa ja soolokeikkoja esim. kirkoissa ja eri seurakunnissa. Laulaminen oli noina hankalina kipuvuosinani yksi pelastukseni. Pidin mm. oman joulukonsertin Tulkoon joulu (alkuvuosina konsertin nimi oli Joulun lahja) Kirkkonummella 15 vuotta upeiden ammattimuusikoiden kanssa.

Minua voit tilata edelleen laulamaan esim. häihin, kastejuhliin, tai siunaustilaisuuksiin. Erilaisissa seurakuntien toimituksissa ja tilaisuuksissa laulan myös mielelläni.

Ohjelmistoni hengellisen musiikin puolella koostuu mm.Pekka Simojoen, Jukka Salmisen ja Petri Laaksosen, sekä Lasse Heikkilän lauluista, sekä kevyellä puolella iskelmästä ja tanssimusiikista. Laulan mielelläni lauluja, joissa on vahva sanoma, joka antaa kuulijalleen toivoa, iloa ja lohtua.

Ota yhteyttä yhteystiedot -sivun kautta ja kysy tarjousta. Levyjäni voit tilata suoraan minulta.

Youtubesta löytyy mm. live-esiintymisiä joulukonserteista, sekä levykappaleitani.  Young Livingiin liittyviä videoita voit katsella täältä 
Täältä taas löydät mediassa olleita juttuja ja saamiani palautteita.

Hyvinvointikursseja:

- Vuonna 2008 kävin Reiki I -koulutuksen ja luin paljon henkisen kehityksen kirjoja, koska jostain piti saada uskoa parempaan kovien kipujen keskelle.

- Intialaisen päähieronnan kurssin kävin vuonna 2008.

- Reiki kakkonen ja kolmonen seurasi ensimmäistä ja olen siis Reiki Master vuodelta 2012 ja opetan myös Reikiä.

Intialaisen päähieronnan opetusta olen tehnyt vuodesta 2013 mm. Espoon Kansalaisopistossa ja yksityiskursseilla.

- Eteeristen öljyjen maailmaan tutustuttuani olen käynyt aromahieronnan ja kuumakivihieronnan koulutukset, sekä myös Raindrop-, Tunteidenvapautus-, Golden Touch, että Raamatunajan öljyjen koulutukset ja voin näin käyttää eteerisiä öljyjä tuomaan lisäarvoa hoidolle.

Eteeriset öljyt ja kemikaaliton koti

Vuonna 2014 minulle esiteltiin eteeriset öljyt. Pienen vastustelun jälkeen annoin niille mahdollisuuden, koska kuulin, että voisin hyötyä niistä ja kun kuntoni oli niin huono, niin päätin kokeilla, koska kaikki, mikä toisi jotain iloa elämään, auttaisi myös jaksamaan. Myöskään pitkään hajusteyliherkkyydestä kärsineenä nämä luonnolliset tuoksut eivät häirinneet. Myöskin synteettiset kemikaalit sain vähennettyä olemattomiin kodistamme näiden tuotteiden avulla..

Elämäni alkoi muuttua aika nopeasti parempaan. Olen tänä päivänä kiitollinen, että minulle esiteltiin nimenomaa Young Livingin öljyt ja niitä sisältävät muut tuotteet, koska voin luottaa yritykseen, laatuun ja siihen, että sekoitesöljyt on mietitty aina jotain tarkoitusta varten. Mietipä vaikka, mitä sinulle voisi tuoda Joy (ilo), Inner Child, Forgiveness, Release, Grounding 

Farmivierailut

Olen saanut itse käydä farmeilla, tislaamoissa ja varastoilla Ranskassa , Kroatiassa, että Utahissa, jossa parikin kertaa, sekä vieraillut myös pääkonttorilla Utahissa.

Ranskassa laventelin sadonkorjuussa rikkaruohojen kitkentää
Ranskassa laventelin sadonkorjuussa rikkaruohojenkitkentää pellolla

Kaksi kertaa olen ollut myös Utahissa Mona farmilla ja toisella kerralla pääsin myös unohtumattomalle käynnille Skyrider Wilderness Ranchille. Upeita kokemuksia, joihin jokaisella on mahdollisuus.

Mona-farmilla Utahissa Silver-retriitissä
Silver retriitillä Mona -farmilla Utahissa. 

Gary Youngin viimeinen leposija Tabionassa
Gary Youngin viimeinen leposija Sky Rider Ranchilla Tabionassa, jossa oli käydessämme ainoastaan kivet haudalla, jonne laskimme kukat. Myöhemmin sinne on laitettu kauniit muistokivet.
Haudalla olessamme kaksi kotkaa kaarteli haudan yläpuolella ja Ranchin yläpuolella, joka oli erittäin koskettavaa. Kuin olisivat tuoneet viestiä Garylta.

Tuo ensimmäinen matkani Utahiin oli Silver -palkintomatka, joka oli minulle täysin ilmainen. Toisella matkalla osallistuin yrityksen 25-vuotiskonferenssiin ja sain kunnian olla Suomen Lipun -kantajana yli 30 000 henkilön konferenssin avajaisissa. Unohtumaton kokemus sekin.

Eteerisistä öljyistä ja muista Young Livingin tuotteista tuli minulle aika pian työ, koska halusin muidenkin saavan samaa hyvää, mitä itse sain ja niin lähdin suosittelemaan niitä muillekin.
Tällä hetkellä olen Young Living GOLD -tasolla oleva Brand Partner.

Youtube -kanavaltani löytyy myös esittelyni 

Nyt on paras hetki hypätä mukaan Hyvinvoinnin Vallankumoukseen! Oletko valmis?

Jos vastaat KYLLÄ, niin ota yhteyttä!
----------

HUOMIO! Kaikki kirjoittamani sisältö näillä sivuilla on omaa henkilökohtaista kokemustani
Muista: En ole terveydenalan ammattilainen ja kaikki täällä esitetty on minun, tai tuttavien kokemukseen perustuvaa ja ei voi korvata lääketieteellistä hoitoa.