Skip to main content

Elämäntapa ja työ


Young Living on minulle elämäntapa, joka antaa vapauden tehdä työtä siellä, missä ikinä fyysisesti olenkin ja milloin vaan haluan. Se voi olla joillekin harrastus, toinen työ, tai päätyö. Sillä voit ansaita juuri sen verran, mihin olet valmis ja miten paljon olet valmis tekemään työtä.
Jos liityt kauttani mukaan, niin saat minut matkakumppaniksesi ja autan sinua matkalla siihen korkeimpaan parhaaseen, mitä sinä itsellesi ja itsesi kautta maailmalle haluat luoda. Työn joudut silti tekemään itse, mutta sinulla tulee olemaan lisäkseni monta muuta, jotka ovat jo tehneet sen, mihin sinä olet menossa.

Sinä itse valitset aktiivisuutesi; käytätkö itse tuotteita ja minkä verran, tai lähdetkö suosittelemaan ja jakamaan hyvinvointia myös eteenpäin. Kerron myös, miten saat itse tuotteita omaan käyttöösi edullisimmalla tavalla. Young Livingillä ei ole mitään pakkoja, mutta todella paljon mahdollisuuksia.

Vapautta on työ, josta ei tarvitse ottaa lomaa

Luo oma jäsentilisi  ja tee sen jälkeen tilauksesi. Muistathan varmistaa tiliä luodessasi, että suosittelijan ja rekrytoijan tiedoissa näkyy numeroni 2165277, sekä nimi Mirja Poikkeus Tmi. Saat silloin minut öljyoppaaksesi ja matkakumppaniksesi tälle matkalle.

Luodessasi itsellesi tilin, saat tuotteet 24 % edullisemmin ja monia muita jäsenten etuja. Tilaa kerran, tilaa kaksi kertaa, tai ota elämäntavaksi (Essential Rewards -ohjelma, eli kk-ohjelma. Kysy tästä lisää).

Omien ja muiden kokemusten jakaminen eteeristen öljyjen käytöstä on erittäin tehokas tapa oppia hyödyntämään näitä arvokkaita luonnonlahjoja. Eteerisistä öljyistä ja aromaterapiasta löytyy paljon tietoa myös kirjoina.
Tutustuessamme luonnollisiin vaihtoehtoihin, voimme luoda itsellemme hyvinvoivan tulevaisuuden.
Tuotteet eivät ole tarkoitettu hoitamaan, parantamaan tai estämään mitään tautia tai sairautta. Antamalla kehollemme kaiken sen, mitä se tarvitsee toimiakseen optimaalisesti, saamme nauttia hyvinvoivasta kehosta ja mielestä.

Young Living tarjoaa sinulle parhaat mahdolliset luonnonmukaiset tuotteet, yhteisön ja sen antaman tuen, sekä mahtavan liiketoimintamahdollisuuden. Tule mukaan tiimiin ja osallistu erilaisiin tapahtumiimme sekä livenä, että zoomeissa :)