Skip to main content

Elämäntapa ja työ Young Livingin parissa

Elämäntapa Vapaudesta ja Työn Joustavuudesta

Young Living on enemmän kuin vain yritys - se on elämäntapa. Se tarjoaa vapauden tehdä työtä missä ja milloin tahansa. Tämä voi olla sinulle harrastus, toinen työ tai jopa päätyö. Young Living mahdollistaa ansaitsemisen omien tavoitteidesi mukaisesti, ja sinä päätät, kuinka paljon olet valmis tekemään. 

Lue täältä 55-sivuinen suomennos Richard Bliss Brooken kirjasta The Four Year Career, eli Neljän vuoden ura. Se kertoo, miksi minäkin teen tätä työtä ja tämän luettuasi voit myös päättää, haluatko sinäkin lähteä luomaan uutta elämää itsellesi. Kerro, mitä ajatuksia tämä herätti!
 

Matka Kohti Parasta Itseäsi

Liittyessäsi mukaan minun kauttani, saat minut matkakumppaniksesi. Autan sinua saavuttamaan korkeimman potentiaalisi ja luomaan parhaan mahdollisen tulevaisuuden itsellesi ja maailmalle. Vaikka työ on tehtävä itse, et ole yksin; sinulla on muita, jotka ovat jo kulkeneet saman tien ja ovat valmiita auttamaan sinua.

Oman Aktiivisuuden Valinta

Tuotteiden Käyttö ja Suositteleminen

Young Living tarjoaa sinulle vapauden valita aktiivisuutesi. Voit käyttää tuotteita omaan hyvinvointiisi ja määritellä itse, kuinka paljon. Voit myös valita suositella ja jakaa hyvinvointia eteenpäin. Päätät itse, miten haluat olla mukana, ja minä ja muut tiimissäni olemme täällä tukemassa sinua matkallasi.

Edullinen Tapa Hankkia Tuotteita

Kerron sinulle, miten voit hankkia Young Living -tuotteita itsellesi edullisimmalla tavalla. Young Living ei aseta sinulle pakkoa, mutta tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia. Olemme yhteisö, joka kannustaa toisiaan kohti parempaa ja terveellisempää elämää.

Vapautta on työ, josta ei tarvitse ottaa lomaa

Luo oma jäsentilisi  ja tee sen jälkeen tilauksesi. Muistathan varmistaa tiliä luodessasi, että suosittelijan ja sponsorin tiedoissa näkyy numeroni 2165277/15828725, sekä nimi Mirja Poikkeus Tmi. Saat silloin minut öljyoppaaksesi ja matkakumppaniksesi tälle matkalle. Olen tehnyt Youtubeen videon, missä näytän, miten saat tehtyä tilauksen, sekä jäsenyyden.

Luodessasi itsellesi tilin, saat tuotteet 24 % edullisemmin ja monia muita jäsenten etuja. Tilaa kerran, tilaa kaksi kertaa, tai ota elämäntavaksi (Loyalty Rewards -ohjelma, eli kk-ohjelma). Täältä löydät Youtubesta tekemäni videon Loyalty Rewardsista.

Omien ja muiden kokemusten jakaminen eteeristen öljyjen käytöstä on erittäin tehokas tapa oppia hyödyntämään näitä arvokkaita luonnonlahjoja. Eteerisistä öljyistä ja aromaterapiasta löytyy paljon tietoa myös kirjoina.
Tutustuessamme luonnollisiin vaihtoehtoihin, voimme luoda itsellemme hyvinvoivan tulevaisuuden.
Tuotteet eivät ole tarkoitettu hoitamaan, parantamaan tai estämään mitään tautia tai sairautta. Antamalla kehollemme kaiken sen, mitä se tarvitsee toimiakseen optimaalisesti, saamme nauttia hyvinvoivasta kehosta ja mielestä.

Young Living tarjoaa sinulle parhaat mahdolliset luonnonmukaiset tuotteet, yhteisön ja sen antaman tuen, sekä mahtavan liiketoimintamahdollisuuden. Tule mukaan tiimiin ja osallistu erilaisiin tapahtumiimme sekä livenä, että zoomeissa :)