Skip to main content

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on äärimmäisen rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoito vaikuttaa sekä fyysisellä, emotionaalisella, että mentaalisella tasolla. Hoito tehdään siten, että istut tuolilla vaatteet päällä (mieluiten puuvillainen t-paita, tai ohut pitkähihainen paita).  Hoitoon tullaan mielellään siten, että hiukset olisivat mahdollisimman puhtaat ilman muotoilutuotteita.

 
Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä; taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartianseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Tämän lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen akupisteitä, sekä kasvojen heijastealueita.

Hoito helpottaa lihasjännitystä, lisää verenkiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia ja poistaa sekä fyysisiä tukoksia- että tunnetukoksia. Hoidossa pyritään saamaan keho luonnolliseen tasapainoon, sekä potilasta saavuttamaan sekä fyysistä, että psyykkistä hyvinvointia.

Intialaisessa päähieronnassa voit rentoutua turvallisesti ja tuntea, että sinusta pidetään huolta. Jokainen hoito on erilainen ja ainutkertainen.

Intialainen päähieronta rentouttaa ja poistaa stressiä. Tervetuloa Kirkkonummelle hoitoon

Intialainen päähieronta voidaan tehdä myös eteerisillä öljyillä, jolloin hoito tehdään muuten samoin, mutta yläselkä, hartiat ja niska käsitellään öljyillä. Hoitoa voidaan antaa yksittäisiä kertoja, tai sarjana, ihan oman tuntemuksesi mukaan. Hiuksiin voi mennä myös vähän öljyjä, mutta niitä ei varsinaisesti käytetä hiuksiin.

Hoidosta saadaan apua mm. - hius- ja päänahan ongelmiin - päänsärkyyn - lihasjännityksiin - verenkiertohäiriöihin - rasittuisiin silmiin - stressiin - unettomuuteen - energiatukoksiin - leukanivelten pinnetiloihin - kasvohermosärkyihin, purentasärkyihin - poskionteloiden tukkoisuuteen.

HUOM! Hoito ei sovi henkilölle, jolla on sairauksia; syöpä, vakavia sydänsairauksia, vakavia mielenterveyshäiriöitä, skitsofreniaa, tai psykoottisia sairauksia. Hoidettava sitoutuu kertomaan hoitajalle psyykkiset, sekä fyysiset sairaudet, jotka voivat estää hoidon, tai vaikuttaa siihen. Mikäli lääkäri on kieltänyt hieronnan, ei myöskään intialainen päähieronta sovi.

Hoitoon tullessa on hyvä, jos hiuksissa ei olisi paljon muotoilutuotteita. Hoito kestää 30 minuuttia ja hinta 35 eur ja eteerisillä öljyillä 40 eur.

Olen opettanut Intialaista päähierontaa maaliskuusta 2013 asti yksityiskursseilla ympäri Suomea, Espoon työväenopistossa, sekä Kirkkonummen kansalaisopistossa. Nykyään opetan pieniä ryhmiä Kirkkonummella.

Minulta saat ostaa myös lahjakortteja hoitoihini