Skip to main content

Raindrop-hoito

Raindrop -hoidossa yhdistyvät Young Livingin korkealaatuiset, muokkaamattomat 100% puhtaat eteeriset öljyt, Vitaflex tekniikka ja hieronta.

Vitaflex pisteiden käsittely stimuloi kehon kaikkia toimintoja, ja energiaa vapautuu pisteitä paineltaessa. Tämä sähköinen lataus kulkee hermoratoja pitkin kehossa oleviin tukoskohtiin.

Vitaflex yhdistettynä puhtaisiin, muuntelemattomiin eteerisiin öljyihin tukee kaikkia kehon toimintoja, koska öljyt kulkeutuvat jokaiseen soluumme tasapainottaen ja harmonisoiden kehoamme.

Raindrop -hoito puhdistaa hyvin voimakkaasti. Emme hoida sairauksia, vaan tuemme elimistön tervettä toimintaa. Öljyt vaikuttavat positiivisesti verenkiertoon, lihaksiin ja mielialaan. Hoito tehdään hoitopöydällä jalkapohjiin ja selkään. Hoito ei sovi raskaana oleville.

Raindrop -hoito puhdistaa kehoa ja saa sen voimaantumaan. Tervetuloa hoitoon Kirkkonummelle

Raindrop -hoitoon ei voi tulla, mikäli selässä tai jaloissa on avohaavoja, sieni-infektio tai tulehdus, eikä flunssan tai muun tarttuvan sairauden aikana. Hoitoa ei suositella myöskään syöpäpotilaille hoitojen aikana, ei alkoholi- tai huumeriippuvaisille, tai jos on sydänsairauksia, verisuonitukoksia, vakavia mielenterveyshäiriöitä, skitsofreniaa, tai psykoottisia sairauksia. Hoidettava sitoutuu kertomaan hoitajalle psyykkiset, sekä fyysiset sairaudet, jotka voivat estää hoidon, tai vaikuttaa siihen.

Hoito kestää noin tunnin ja öljyjen vaikutus iholla vaikuttaa jopa seuraavan viikon ajan. Hoito tehdään hoitopöydällä. Huomioithan, että niskahiuksiin voi mennä öljyjä.
Hoidon kesto noin tunti ja hinta 80 eur.

Aromahoitoja -kategoriassa on myös aromahieronta, kasvo-niska-päähieronta ayurvediseen tapaan, sekä Intialainen päähieronta eteerisillä öljyillä.

Raindrop Technique© on D. Gary Youngin ja Young Living Essential Oilsin rekisteröity tuotemerkki.

Myynnissä myös lahjakortteja. Tervetuloa rentouttavaan hoitoon!