Skip to main content

Reikihoito

Reikihoitoa Kirkkonummella

Niin kuin lamppu antaa valoa,anna sydämesi säteillä rakkautta - älä kysy, kenen elämää se kirkastaa. (Satu Pusa)

Reikihoito REI = henki, mieli, sielu KI= elämän energia, elämän voima

Energiahoidot ovat ikivanhoja hoitomuotoja, joiden avulla kaikessa elävässä virtaava elämänenergia aktivoituu. Reiki auttaa sekä kehoa, että mieltä ihmisen omassa paranemis- ja eheytymisprosessissa, sekä auttaa sinua näkemään elämän kauniina ja arvokkaana.

Reikihoito on tasapainottava ja rentouttava hoitomuoto, jossa Luojamme antama elämän energia virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan, tukien ja vahvistaen jokaisen omaa kykyä parantaa itsensä. Reiki toimii monella tasolla auttaen löytämään esim. sairauksien ja kipujen syyt. Kun syy on hoidettu, häviää oirekin. Reikiä voidaan antaa myös aivan pienille lapsille, tai esim. eläimille.

Reikihoito voi auttaa päästämään irti rajoittavista asenteista ja ajatusmalleista ja onkin henkilökohtaisen kasvun korvaamaton työkalu.

Tervehtyminen

Monien sairauksien hoidossa on reikihoidolla saatu hyviä tuloksia. Mm. migreeni, allergiat ja reuma ovat helpottuneet huomattavasti. Hoitoa käytetään myös apuna erilaisten traumojen hoidossa ja stressin purkamisessa. Reiki ei korvaa lääkärin hoitoja, mutta on erinomainen täydentävä hoito.

Reikihoitoa vuodesta 2008 Kirkkonummella

Energia vaikuttaa hoitavasti niin kehon kuin mielenkin alueella. Se auttaa etsimään elämäänsä voimaa myrskyisinä aikoina ja saattaa johdattaa ihmisen oman sisäisen kasvunsa tielle. Elämäntapa- ja asennemuutokset voivat olla portti uudenlaiseen tasapainoiseen, tietoiseen elämään. Reikihoidon avulla voit löytää kaikenkattavan rakkauden elämääsi, valon, ilon ja aukottoman luottamuksen siihen, että Luojamme pitää meistä huolta kaikissa elämämme tilanteissa, niin kuin on meidän korkeimmaksi parhaaksi.

Energiahoidoissa ei ole mitään mystistä. Koko elämä ja elämän mahtava energia sinänsä on ihmeellistä ja suurta kunnioitusta herättävää, joka on elämää ylläpitävää ja kehittävää universaalia perusenergiaa.

Tekemääni hoitoon pyydän, että saan olla avoin ja puhdas kanava juuri niille energioille ja ajatuksille, joka on hoidettavalle ja minulle juuri sillä hetkellä korkeimmaksi parhaaksi. Voima ja apu siihen hetkeen tulee kauttani, ei minulta.

Reikihoito tehdään hoidettavan ollessa istuen tai makuulla rennoissa vaatteissa. Hoito tehdään rauhallisessa tilassa rentouttavan musiikin soidessa. Hoidon kesto on noin tunti.

Varaa oma aikasi rentouttavaan, miellyttävään hetkeen ja koe itsesi energiseksi ja voimakkaaksi. Hoitoja teen kotihoitolassani Kirkkonummella.

Rakkaudellisin, lämpimin ajatuksin Mirja Poikkeus, Reiki Master, Karuna Master, intialaisen päähieronnan ohjaaja

Minulta saat ostaa myös lahjakortteja hoitoihini