Skip to main content

Laulaja

Lapsuuden haaveet toteutuivat

Haaveilin jo pienenä tyttönä, että saisin laulaa ja tanssittaa ihmisiä. Laulanut olen koko ikäni, mutta tämä solistisen laulamisen haave toteutui vuonna 1999, niinkuin myös sitten se, että sain myös levyttää musiikkia.
Olen onnekas, että olen saanut laulaa sekä tanssimusiikkia, että kevyttä hengellistä musiikkia, eli vähän kaikkea "virsistä rokkiin".Minulle on ollut tärkeää aina laulujen sanoma, on sitten genre mikä tahansa. Haluan kertoa lauluillani tarinoita, joilla on merkitystä aina kyseessä olevassa tilanteessa, missä laulan.
Tein 15 vuotta Kirkkonummella oman joulukonsertin ja olen keikkaillut bändin kanssa erilaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomea.

Suurin "saavutukseni" oli ehkä se, että minut kutsuttiin esiintymään Vancouveriin vuonna 2002. Siellä oli seitsemän eri tilaisuutta yhdentoista päivän aikana; tanssit, vanhainkotiesiintyminen, kansanlauluilta, pari kirkkokonserttia (toinen Vancouver Islandilla), siunaustilaisuus ja Jumalanpalvelus. Sielläkin sain toteuttaa tätä "virsistä rokkiin" -teemaa. Teemana oli myös levyni Vancouverin ilta.

Nykyään laulan pienemmällä kokoonpanolla, eli joko kitaran, tai kosketinsoittimien säestyksellä esim. siunaustilaisuuksissa, jotka ovat minulle hyvin merkityksellisiä. Samoin häissä, ristiäisissä, pienillä syntymäpäivillä jne. Kirkoissa olevissa tilaisuuksissa laulan yleensä kanttorin säestyksellä ja muissa sitten pyydän säestäjän tarpeen mukaan muualta.

Ohjelmistoni hengellisen musiikin puolella koostuu mm. Pekka Simojoen, Jukka Salmisen ja Petri Laaksosen, sekä Lasse Heikkilän lauluista, sekä kevyellä puolella vanhemmasta iskelmästä ja tanssimusiikista. Laulan mielelläni lauluja, joissa on vahva sanoma, joka antaa kuulijalleen toivoa, iloa ja lohtua.

Keikkoja teen sopimuksen mukaan missäpäin Suomea tahansa. Asun itse pk-seudulla, mutta kysy ihmeessä muuallekin, koska autohan kulkee pidemmällekin!

Ota yhteyttä täältä 🌞
Laulujani voit kuunnella myös Youtubessa.

Syksyllä on tulossa myös 25 -vuotisjuhlakonserttini Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa 3.11.24 klo 18.00. Tervetuloa mukaan!

Tärkeisiin elämäsi hetkiin kauniit kukat Kirkkonummen Kukka 🌺 
Lämminhenkistä palvelua niin iloon, kuin suruunkin 🌺