Skip to main content

Young Living Brand Partner ja eteeristen öljyjen maailma

Olen vuodesta 2014 edustanut Young Livingin itsenäisenä jälleenmyyjänä heidän 100% puhtaita, muokkaamattomia eteerisiä öljyjään, sekä niihin pohjautuvia monia muita päivittäisiä tuotteita, joita ovat huippulaatuiset ravintolisät, kasvipohjaiset luonnonmukaiset kosmetiikkatuotteet, vauvojen/herkän ihon tuotteet, kodinhoitotuotteet, sekä henkilökohtaisen hygienian tuotteet.

Aromaterapian juurten uskotaan juontavan aikaan 9000 eKr. Jo 4500 eKr tiedettiin, että ihminen on kokonaisuus ja ihmiset käyttivä kasveja ja yrttejä hyvinvointinsa tukena ja sen vuoksi myös Young Living tarjoaa sinulle puhtaat luonnontuotteet suoraan kasveista. Meillä on tänä päivänä aivan samat mahdollisuudet, kuin ihmisillä jo tuhansia vuosia sitten.

Villilaventelin tislausta vanhanaikaisilla laitteilla Ranskassa sadonkorjuumatkalla

Young Livingin eteeriset öljyt ovat hyvin korkealaatuisia, eli Premium-tasoa, ja niitä saadaan höyrytislaamalla koko kasvi, juuret, lehdet, tai kukat. Sitrushedelmistä saadaan eteerinen öljy kylmäpuristamalla sitruksen kuoret. Eteeriset öljyt ovat kasvirauhasten tuottamia, haihtuvia ja tuoksuvia öljyjä. Aito 100% eteerinen öljy saadaan yhdestä kasvilajista, eikä siihen ole lisätty mitään kemiallisia jatkeita.
Lue lisää täältä.

Keinotekoisesti valmistetut öljyt eivät missään nimessä vastaa ominaisuuksiltaan aitojen öljyjen tehoa ja vaikutusta. Eteeristen öljyjen laatuun vaikuttavat myös kasvin oma perusrakenne, kasvuolosuhteet, maan, ravinteiden ja valon laatu, sekä ilmasto.

Luonnonmukainen koti on meille tärkeä arvo. Terveellisten elintapojen, hyvän unen, laadukkaan ruuan, ulkoilun, stressittömän elämän ja luonnollisten vaihtoehtojen kautta autamme elimistöämme pysymään tasapainossa, jotta se voi toimia, niin kuin terveen kehon ja mielen kuuluu toimia.

Kun vältämme lisäksi synteettisiä kemikaaleja, niin meillä on hyvä elämä elää. Voimme myös olla hyvillä mielin, että emme rasita synteettisillä kemikaaleilla luontoa ja sen monimuotoisuutta. Sen vuoksi olemme mieheni kanssa myös Young Living Brand Partnereita.

Tutustu sinäkin Young Livingiin, sen tuotteisiin ja niiden käyttöön ja ota ne mukaan elämääsi. Eteeristen öljyjen vaikutus ja tehokkuus yllättää aina, eikä sitä voi kun hämmästellä itsekseen: "Miksi en ole kuullut näistä aikaisemmin?"
 

Olen osa jotain suurempaa
 

Eteerisiä öljyjä hyvinvointimatkallesi

Young Living Essential Oils on maailman johtava eteeristen öljyjen valmistaja. Sen lähes 30 vuoden tutkimukset luonnosta saatavista raaka-aineista takaavat sinulle 100% turvallisen ja luonnollisen vaihtoehdon itsesi ja läheistesi terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Young Livingin elämäntapa ja tuotteet, sekä loistava liiketoimintamahdollisuus ovat auttaneet jo monia tuhansia ihmisiä ympäri parantamaan elämänlaatuaan. Huomaathan, että eteeriset öljyt ovat kosmetiikkaa, eivätkä ne paranna, tai estä sairauksia. Tuoksut voivat tuoksumuistojen kautta saada kehomme reagoimaan monenlaisiin asioihin, jotka taas vaikuttavat meidän hyvinvointiimme.

Seed to seal - Siemenestä sinettiin laatulupaus

Siemenestä sinettiin -lupaus 

Katso täältä video prosessista. Lue lisää täältä

SIEMEN

Käytämme ainoastaan korkealaatuisia kasveja, kun istutamme, hoidamme ja korjaamme sadon. Tietomme perustuu tutkimuksiin, kenttätyöhön, paikanpäällä suoritettavaan sertifiointiin ja yhteistyöhön yliopistojen kanssa.

KASVATTAMINEN

Käytämme mittaavaa tietouttamme ja tiukkoja laatunormeja kasvien kasvattamisesa omilla maatiloillamme. Näin saamme niistä parhaan mahdollisen vaikutustehon. Toimimme läheisessä yhteistyössä viljeliöiden kanssa varmistaaksemme, että hekin noudattavat samoja standardeja ja asiantuntemusta.

TISLAUS

Omat uuttomenetelmämme, mm. hellävaraisesti tehty höyrytislaus, takaavat, että kaikki tärkeät ainesoat säilyvät öljyissä.

TESTAUS

Tinkimätön laatutestaus, sekä puolueettomien osapuolten suorittamat tarkastukset varmistavat, että tuotteet täyttävät ja ylittävät Young Livingin omat puhtaus ja laatustandardit.

SINETTI

Jokainen pullo sinetöidään ultramodernissa valmistuslaitoksessa. Pullot ovat meripihkan väristä lasia, joka antaa öljyille suojan valolta. Pakkauslaitteisto edustaa uusinta tekniikkaa. Näin takaamme jokaisen kotiisi saapuvan eteerisen öljyn laadun.