Skip to main content

Young Living Brand Partner ja eteeristen öljyjen maailma

Olen toiminut Young Livingin itsenäisenä jälleenmyyjänä vuodesta 2014 lähtien, edustaen heidän 100% puhtaita, muokkaamattomia eteerisiä öljyjään, sekä niiden pohjalta luotuja monipuolisia päivittäistuotteita. Tarjonnassamme on huippulaadukkaita ravintolisiä, kasvipohjaisia luonnonmukaisia kosmetiikkatuotteita, vauvojen/herkän ihon tuotteita, kodinhoitotuotteita ja henkilökohtaisen hygienian tuotteita.

Aromaterapian Historia:

Aromaterapian juuret ulottuvat aikaan 9000 eKr. Jo 4500 eKr. ihmiset käyttivät kasveja ja yrttejä hyvinvointinsa tukena, ja tänä päivänä Young Living jatkaa perinnettä tarjoten puhtaita luonnontuotteita suoraan kasveista.

Eteeriset Öljyt:

Young Livingin eteeriset öljyt ovat korkealaatuista Premium-tasoa. Ne saadaan höyrytislaamalla koko kasvi – juuret, lehdet tai kukat. Sitrushedelmistä öljy uutetaan kylmäpuristamalla kuoret. Nämä kasvirauhasten tuottamat, haihtuvat ja tuoksuvat öljyt ovat aitoja 100% eteerisiä öljyjä, ilman kemiallisia lisäaineita.

Laatu ja Luonnollisuus:

Keinotekoisesti valmistetut öljyt eivät vastaa aitojen öljyjen tehoa ja vaikutusta. Laatuun vaikuttavat myös kasvin perusrakenne, kasvuolosuhteet, maan, ravinteiden ja valon laatu sekä ilmasto. Luonnonmukainen koti on meille tärkeä arvo, ja terveellisten elintapojen, hyvän unen, laadukkaan ruuan, ulkoilun, stressittömän elämän ja luonnollisten vaihtoehtojen avulla autamme elimistöämme pysymään tasapainossa.

Ympäristöystävällinen Elämä:

Välttämällä synteettisiä kemikaaleja voimme nauttia hyvästä elämästä, olla hyvillä mielin ja samalla säästää luontoa ja sen monimuotoisuutta. Tämän vuoksi mieheni ja minä olemme ylpeitä Young Living Brand Partnereita.

Tutustu Young Livingiin:

Tutustu Young Livingin tuotteisiin ja anna niiden rikastuttaa elämääsi. Eteeristen öljyjen vaikutus ja tehokkuus yllättävät aina, ja voit kysyä itseltäsi: "Miksi en ole kuullut näistä aikaisemmin?"
 

Olen osa jotain suurempaa
 

Eteerisiä öljyjä hyvinvointimatkallesi:

Tilaa oma Premium -settisi täältä 🩵 Settiin kuuluu myös Desert Mist -diffuuseri 🩵
 

Young Living Essential Oils: Luonnollinen Hyvinvoinnin Edelläkävijä

Young Living Essential Oils on maailman johtava eteeristen öljyjen valmistaja. Yli 30 vuoden ajan yritys on tehnyt tutkimusta luonnosta saatavista raaka-aineista tarjoten 100% turvallisen ja luonnollisen vaihtoehdon oman ja läheistemme terveyden, sekä hyvinvoinnin tukemiseen.

Elämäntapa, Tuotteet ja Liiketoimintamahdollisuus

Young Livingin ainutlaatuinen elämäntapa, korkealaatuiset tuotteet ja loistava liiketoimintamahdollisuus ovat jo auttaneet monia tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa parantamaan elämänlaatuaan. On kuitenkin tärkeää huomata, että eteeriset öljyt ovat kosmetiikkaa, eivätkä paranna, tai estä sairauksia. Sen sijaan tuoksut voivat herättää kehossamme reaktioita tuoksumuistojen kautta, mikä vaikuttaa hyvinvointiimme monin eri tavoin.

Young Living yhdistää perinteen ja modernin tutkimuksen tarjoten turvallisia ja tehokkaita vaihtoehtoja hyvinvoinnin tueksi. Huolellinen tutkimus ja sitoutuminen laatuun tekevät Young Livingista luotettavan kumppanin terveellisemmän elämäntavan tavoittelussa.

Seed to seal - Siemenestä sinettiin laatulupaus

Siemenestä sinettiin -lupaus:

Katso täältä video prosessista. Lue lisää täältä

SIEMEN

Käytämme ainoastaan korkealaatuisia kasveja, kun istutamme, hoidamme ja korjaamme sadon. Tietomme perustuu tutkimuksiin, kenttätyöhön, paikanpäällä suoritettavaan sertifiointiin ja yhteistyöhön yliopistojen kanssa.

KASVATTAMINEN

Käytämme mittaavaa tietouttamme ja tiukkoja laatunormeja kasvien kasvattamisesa omilla maatiloillamme. Näin saamme niistä parhaan mahdollisen vaikutustehon. Toimimme läheisessä yhteistyössä viljeliöiden kanssa varmistaaksemme, että hekin noudattavat samoja standardeja ja asiantuntemusta.

TISLAUS

Omat uuttomenetelmämme, mm. hellävaraisesti tehty höyrytislaus, takaavat, että kaikki tärkeät ainesoat säilyvät öljyissä.

TESTAUS

Tinkimätön laatutestaus, sekä puolueettomien osapuolten suorittamat tarkastukset varmistavat, että tuotteet täyttävät ja ylittävät Young Livingin omat puhtaus ja laatustandardit.

SINETTI

Jokainen pullo sinetöidään ultramodernissa valmistuslaitoksessa. Pullot ovat meripihkan väristä lasia, joka antaa öljyille suojan valolta. Pakkauslaitteisto edustaa uusinta tekniikkaa. Näin takaamme jokaisen kotiisi saapuvan eteerisen öljyn laadun.