Skip to main content

Tea Treen historiasta

Itseäni kiinnostaa tosi paljon eteeristen öljyjen historia ja niiden historiallinen käyttö. En tiedä, missä "historia" on loppunut, koska nykyään eteeriset öljyt luokitellaan kosmetiikaksi, eikä niillä siis ole silloin mitään parantavia, tai ehkäiseviä vaikutuksia. Siksi nämä tiedot ovatkin niin kiehtovia ja tiedätkö, että eteerisistä öljyistä on tehty tosi paljon tieteellisiä tutkimuksia. Niitä löytyy  ainakin PubMed.gov:sta, jossa on englanninkielisiä tutkimuksia. Muilla kielillä löytyy sitten vielä lisää erilaisista hakemistoista.

Melaleuca alternifolia on tunnettu eteerisestä öljystään, joka tunnetaan nimellä teepuuöljy. Tämä massatuotettu öljy on laajasti myynnissä ja sen paikallisesti käyttäminen on turvallista. Se tuoksuu kamferipuulta ja sen väri vaihtelee läpinäkyvästä vaaleankeltaiseen. Tämä öljy tarjoaa ratkaisun moneen pulmaan. Öljyä saadaan Melaleuca alternifolia -kasvin lehtiä uuttamalla.

Tästä kasvista ja sen historiallisesta käytöstä löydät erittäin mielenkiintoista tietoa lisää täältä  🌿

(https://www.youngliving.com/fi_FI/discover/history-of-essential-oils/history-of-tea-tree)

Comments

Post comment