Skip to main content

Haluaisitko lisätuloa suosittelulla?

Nykyään on helppoa saada lisätuloja suosittelumarkkinoinnilla. Suosittelet palveluita, tai tuotteita joko verkossa, tai kasvotusten ja tienaat siitä joko rahaa, tai tuotteita.
Kiinnostuisitko?

💚Haluatko jakaa hyvinvointia ystävillesi ja vahvistaa samalla omaasi?

Jos olet kokenut iloa ja tasapainoa aromahierontojen, reikihoidon ja intialaisen päähieronnan kautta, miksi et jakaisi näitä ainutlaatuisia kokemuksia myös ystäviesi kanssa?

💚 Suosittele Hyvinvointia: Etsin innokkaita ihmisiä, jotka haluavat suositella näitä hyvinvointipalveluitani omille tuttavilleen. Kun jaat kokemuksesi, voit olla mukana tuomassa positiivisia muutoksia toisten elämään.

💚 Etsin myös ihmisiä, jotka voivat auttaa minua saamaan asiakkaita/uusia jäseniä Young Living -tuotteiden käyttäjiksi, tai vaikkapa liiketoiminnan rakentajiksi, joten jos haluat saada itsellesi taloudellista hyvää, niin ota yhteyttä, niin kerron, miten voit sitä saada suosittelemalla palvelujani/tuotteitani ihmisille.

Miksi suositella?

✨ Autat ystäviäsi löytämään rentoutumisen, hyvinvoinnin, mutta myös ehkä taloudellisen hyvinvoinnin uudella tasolla. Sinun suosituksesi voi olla avain toisen henkilön tasapainoiseen elämään.

✨ Saat itse etuja jokaisesta suosituksesta, kun otat yhteyttä minuun ja sovimme käytännöistä

Ota rohkeasti yhteyttä!

Terveisin Mirja

puh.0400-619255
mirja.poikkeus@gmail.com
#suosittelumarkkinointi #hyvinvoinninjakaminen #autaystävää
#tehdäänyhdessä #mirjapoikkeus