Skip to main content

Sain tänään upean viestin sekä Raindropin tekemisestä, että hoidon saamisesta. Luepa kokemus tästä hoidosta Feelings-kitin öljyillä. Hoitoa voi siis tehdä muillakin eteerisillä öljyillä, kuin niillä perus Raindrop -öljyillä. Myös Raamatun ajan, eli Antiikin ajan öljyt ovat loistavat Raindrop -hoitoon.

"Hei,

Pakko jakaa sinulle eilinen Raindrop kokemus, joka meni aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Tein todella pitkästä aikaa hoidon kumppanilleni ja erinäisten syiden vuoksi päädyttiin siihen, että testaan tehdä hoidon Feelings setin öljyillä. Tähän lisäksi otin vielä Believen.

Kumppanini vajosi jonnekin monien vuosien taakse, lapsuuteen. Kävi muistoissaan läpi niin isänsä ja äitinsä, sijaisäitinsä, mummonsa, vaarinsa ja serkkunsa.

Hoidon aikana hän jutteli, mainitsi näitä henkilöitä ja jutteli myös niin hiljaa mumisten, etten saanut selvää. Ja myös välissä nauroi.

Kun hoito oli ohi ja kävimme tätä tapahtunutta läpi, selvisi ettei hän itse tiedostanut puhuneensa ääneen. Oli siis jossain syvällä mielensä sopukoissa hoidon ajan. Ja lopulta tuli itku, meillä molemmilla, koska hoidon jälkeen palasin itsekin muistoissani lapsuuteeni ja nuuhkin öljyjä käsistäni.

Nyt jälkeen päin, kumppanillani on rauhallinen, selkeä olo. Tunne että elämän pitää mennä juuri näin. Tunnelukkoja aukesi voimalla, ja mä näen vierelläni ihmisen joka on löytänyt itsestään uusia puolia.

Hän on erityisherkkä ja hänellä on ADHD 💖

Raindrop voi olla siis todella voimallinen kokemus, jos on avoin ottamaan vastaan öljyjen voiman 💖 "

Kiitos tämän kokemuksen jakajalle ja kuten myös siitä, että sain luvan jakaa tämän kokemuksen 💜

Tule sinäkin joskus Raindrop -hoitoon  🤗

Tänään on 25 vuotta siitä, kun Kyröskosken Koskilinnassa oli Sateen Hopeaa -levyn julkistusjuhla. Levyn sävellykset on Pekka J.Mäkelän, joka on äitini puoliso.

Levyllä oli solisteina Ulla Köhler (levyllä nimellä Kytöluhta), Tuomas Koivuviita ja Arto Hänninen.

Menin Ullalta kysymään, että saanko tulla laulamaan sun kanssa sinne lavalle ja sain luvan. Laulettiin yhdessä orkesterin säestyksellä Jätkän humppa.

Äiti kysyi, että haluaisitko sä oikeesti laulaa. No, olinhan minä laulanut viisivuotiaasta asti aina kuoroissa ja yksi haave oli ollut, että saisin tanssittaa ihmisiä.

Siitä se lähti. Pekka alkoi tehdä mulle lauluja ja keväällä jo julkaistiin eka sinkku, Belairin penkillä. Radio Mantan aalloilla oli tuon humpan melodiaan sanoituskilpailu ja sen voitti Aulikki Lehtinen tuolla Belairin penkillä -tekstillä. Minä sain sen sitten laulaa levylle.

Sen jälkeen lauluja alkoi tulla tiuhaan tahtiin. Ulla ja Aulikki, sekä porilainen Sirkka Aalto tekivät teksteistä suurimman osan. Samana vuonna isänpäivän aikaan julkaistiin eka pitkäsoitto, Minulleko Tanssit. Pekan lauluja olen laulanut "talteen" varmaan ehkä kolmisensataa. Kaikki on jossain talletettuna ja ainakin Pekan aarteissa.

Kesän aikana olin jo saanut soittajat ympärilleni ja alettiin tehdä keikkoja.

Ensimmäisen kirkkokeikkani tein Helsingin Vanhaan kirkkoon häihin. Lauloin Hymni Rakkaudelle. Säestäjänä oli yksi Suomen huippu-urkureista, eli Pekka Suikkanen. Kerroin hänelle, että jännitän kovasti, kun tää on mun eka kirkkokeikka. Hän sanoi, että hän tukee mua soitollaan ja kunhan vaan laulan lauluni, niin hän tulee perässä ja näin tehtiin ja kaikki meni oikein hyvin

Olen saanut tehdä levyjä ja keikkoja upeiden muusikoiden kanssa; Juha Lanu, Heikki Pohto, Pekka "Numa" Nyman, Petri Kangas, Jussi Liski, Pekka Kuorikoski, Mikko Helenius, Make Perttilä, Lucjan Czaplicki ja monia monia muita.

Uskomaton matka on ollut ja tällainen nimettömämpi laulaja on päässyt näin mahtavien muusikoiden kanssa tekemään töitä. Kiitos myös kaikille eri kokoonpanojeni muusikoille. Opettavaisia ja upeita vuosia ja keikkoja. Pasille ja Karille kiitos monista opeista, joita sain matkani varrella.

Tein myös 15 vuotta Kirkkonummella oman joulukonsertin. Ensin yhteistyökumppanini oli LC Kirkkonummi Nice, jossa itsekin olin perustajajäsenenä. Silloin tuotto meni kirkkonummelaisille nuorille ja lapsille. Sittemmin yhteistyökumppaniksi tuli Kirkkonummen Suomalainen Seurakunta ja tuotto meni lähetystyölle. 

Tässä vaiheessa teen pienempiä keikkoja ja erittäin mielelläni teen esim. siunaustilaisuuksia, vihkitilaisuuksia, kastejuhlia, synttäreitä, joissa on muutamien laulujen pituinen ohjelma.

Etelä-Suomi, Pirkanmaa ja kaikki siltä väliltä ja samanlaisen välimatkan päässä olevat keikat on oikein ok ja muualle sovittaessa

Unelmat kävivät toteen, enkä oikein usko, että siitä on jo 25 vuotta, kun uskalsin sanoa, mitä haluan. Kiitos jokaisesta keikasta, jokaisesta laulusta, jokaisesta levystä ja mahdollisuudesta

Isoin kiitos kotiin, jossa mua on odotettu keikoilta kotiin ja kannustettu eteenpäin, sekä äidille, joka on tukenut mua

Nyt mä mietin, että mitä mä vielä voisin laulaa jotain erilaista. Tähän asti oon laulanut vähän kaikkea "virsistä rokkiin". Klassinen ei oo mun juttu, mutta jotain uutta ois kiva kokeilla.

Tässä tuon Sateen Hopeaa levyn nimikappale mun laulamana joskus myöhemmin 

Levytykset
Palautteita
 

#sateenhopeaa #pekkajmäkelä #mirjapoikkeus #tanssiorkesteriestrados #unelmientoteutus #25vuottalaulajana #kertturikala