Skip to main content

Raindrop -kokemus Feelings kitin öljyillä

Sain tänään upean viestin sekä Raindropin tekemisestä, että hoidon saamisesta. Luepa kokemus tästä hoidosta Feelings-kitin öljyillä. Hoitoa voi siis tehdä muillakin eteerisillä öljyillä, kuin niillä perus Raindrop -öljyillä. Myös Raamatun ajan, eli Antiikin ajan öljyt ovat loistavat Raindrop -hoitoon.

"Hei,

Pakko jakaa sinulle eilinen Raindrop kokemus, joka meni aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Tein todella pitkästä aikaa hoidon kumppanilleni ja erinäisten syiden vuoksi päädyttiin siihen, että testaan tehdä hoidon Feelings setin öljyillä. Tähän lisäksi otin vielä Believen.

Kumppanini vajosi jonnekin monien vuosien taakse, lapsuuteen. Kävi muistoissaan läpi niin isänsä ja äitinsä, sijaisäitinsä, mummonsa, vaarinsa ja serkkunsa.

Hoidon aikana hän jutteli, mainitsi näitä henkilöitä ja jutteli myös niin hiljaa mumisten, etten saanut selvää. Ja myös välissä nauroi.

Kun hoito oli ohi ja kävimme tätä tapahtunutta läpi, selvisi ettei hän itse tiedostanut puhuneensa ääneen. Oli siis jossain syvällä mielensä sopukoissa hoidon ajan. Ja lopulta tuli itku, meillä molemmilla, koska hoidon jälkeen palasin itsekin muistoissani lapsuuteeni ja nuuhkin öljyjä käsistäni.

Nyt jälkeen päin, kumppanillani on rauhallinen, selkeä olo. Tunne että elämän pitää mennä juuri näin. Tunnelukkoja aukesi voimalla, ja mä näen vierelläni ihmisen joka on löytänyt itsestään uusia puolia.

Hän on erityisherkkä ja hänellä on ADHD 💖

Raindrop voi olla siis todella voimallinen kokemus, jos on avoin ottamaan vastaan öljyjen voiman 💖 "

Kiitos tämän kokemuksen jakajalle ja kuten myös siitä, että sain luvan jakaa tämän kokemuksen 💜

Tule sinäkin joskus Raindrop -hoitoon  🤗

Comments

Post comment