Skip to main content

Tee muutos

MAKE A SHIFT, TEE MUUTOS

Mitä sulle tulee ensimmäisenä mieleen, kun kuulet sanat tee muutos? Tuntuuko se pakottamiselta? Tuntuuko se pelottavalta? Tiedätkö oikeastaan, että miten lähteä tekemään  muutosta ja mihin asiaan?
Onko se kohdallasi mielenrauha, terveys, ystävät, yhteisö, joku tulevaisuuden tavoitteen saavuttaminen, taloudellinen muutos? Onko se joku muu?

Tiedätkö, että voit tehdä muutoksia pikkuhiljaa, tai sitten kertarysäyksellä. Pikkuhiljaa tekeminen olisi itselleni monessa asiassa se oikea vaihtoehto. Totuttelisin uuteen asiaan, tai uudenlaiseen tekemiseen. Jos tekisin muutoksen kerralla, niin luulen, että se jäisi nopeasti mun elämästä pois ja koska se voisi tuntua liian työläältä/kalliilta/pelottavalta/oudolta, niin olisi helppo palata vanhaan, tuttuun ja siihen, miten asiat on aina ollut. Se olisi turvallista, vaikka ei ehkä antaisikaan noita edellämainittuja asioita elämään.

Kirjoitapa ylös asioita, mihin sä haluaisit muutosta. Jos mä voin auttaa sua ja antaa sulle vinkkejä, miten mä oon tehnyt muutoksia, niin laita viestiä. Mulle on ollut suureksi avuksi ystävät ja yhteisö, sekä se, että olen ymmärtänyt sen, että miten paljon voin itse vaikuttaa omiin asioihini valintojeni kautta.

Muuten, jos haluat tulla katsomaan, millanen meininkin meillä on 23.3. klo 14-21 välisenä aikana (ei tarvi olla paikalla koko aikaa), niin tule poikkeamaan mun vieraana Make a shift -tapahtumassa Helsingin Vuosaaressa Sasekatalola, Kalkkihiekankuja 6, Helsinki. Olen siellä paikalla ja meillä on siellä joukko ihmisiä, jotka jo ovat tehneet muutosta, tai haluavat sitä tehdä. Tilaisuus on sulle maksuton, kun tulet mun uutena vieraana. Siellä on pieniä miniluentoja, tarinoita, maistiaisia ja arvontaa ja saattaapa olla jotain hyvinvointihoitojen näytehoitojakin 🌺
Ilmoittaudu mulle, jos haluat tulla mukaan.
Mitään velvoitteita ei ole, mutta saatat saada sieltä jotain vinkkejä muutoksentekemiseen. Parasta on, kun voidaan antaa erilaisia vaihtoehtoja ihmisille 💖

Make a shift - Tee muutos 💥 Ihania kevättalven päiviä 🦋 

Comments

Post comment