Skip to main content

Eteeriset öljyt, vauraus ja runsaus

Eteeriset öljyt eivät ainoastaan tuoksu miellyttävältä, vaan niillä on myös voimakkaita ominaisuuksia, jotka vaikuttavat fyysisellä, emotionaalisella, henkisellä ja hengellisellä tasolla ja vahvistavat energiakenttääsi ja taajuuttasi, jotta se olisi sopusoinnussa runsauden taajuuden kanssa. 

Voit siis käyttää eteerisiä öljyjä ilmentämään yltäkylläisyyttä ja lisäämään vaurautta.
Yltäkylläisyys on tarkoitettu meille jokaiselle 

Asetamme usein metaforisia rajoitteita omalle tiellemme, kun emme ole avoimia tälle energialle.

Eteeriset öljyt voivat auttaa sinua saamaan voimasi takaisin ja hallitsemaan värähtelyäsi. Se auttaa nostamaan positiivista taajuuttasi ja auttaa suuntautumaan uudelleen toiveisiisi.

Eteeristen öljyjen voima voi todella auttaa sinua vetämään puoleesi toiveitasi ja elämään yltäkylläisyydessä.

Kasvien aromeja on käytetty jo monien satojen vuosien ajan auttamaan emotionaalisissa, henkisissä ja fyysisissä haasteissa.

Erilaisten eteeristen öljyjen käyttäminen runsauden, vaurauden ja rikkauden houkuttelemiseen on hauska ja luonnollinen tapa tukea itseäsi tällä runsauden matkalla.

12 eteeristä öljyä ilmentämään yltäkylläisyyttä ja hyvinvointia, sekä lisäämään runsautta ja vaurautta

Vaikka nämä öljyt eivät ehkä kaikki näytä liittyvän suoraan vaurauteen, ne kohdistuvat tiedostamattomiin toimiin, jotka estävät vaurautta ja yltäkylläisyyttä; toimiin, kuten luottamuksen puutteeseen, negatiivisiin ajattelumalleihin ja vihan, pelon tai masennuksen tunteisiin.

Nämä öljyt luovat rauhaa, tyyneyttä ja onnellisuutta, jotka nostavat värähtelyä kohti runsautta.

1. Bergamotti

Bergamotti edistää spontaaniutta ja innostusta. Öljy piristää sinua ja vapauttaa ahdistusta. Bergamotti avaa sydänchakraa jolloin voit vapautua tilanteiden hallinnan tarpeesta ja auttaa lisäämään itseluottamusta ja onnellisuutta.

2. Myski salvia

Energisoiva ja nuorentava Clary Sage lisää inspiraatiota, joka auttaa visualisointiharjoituksissa ja positiivisen olon tuntemisessa. Lisäksi öljy tukee päätöksentekoa ja se sopii erinomaisesti positiivisten toimien toteuttamiseen kohti unelmiasi. Unelmista puheen ollen, Clary Sage auttaa myös saavuttamaan syvän unen, mikä tekee siitä ihanteellisen öljyn käytettäväksi yöllä.

3. Sypressi

Sypressi tarjoaa tukea muutosten tekemisessä ja auttaa irti menneisyydestä. Tämä tarkoittaa, että sinun voi olla helpompi tehdä päätöksiä ja omaksua uusia käyttäytymis- ja ajatusmalleja rikkaudesta ja yltäkylläisyydestä.

4. Eukalyptus

Eukalyptus auttaa sinua hengittämään helposti . Öljy voi myös auttaa emotionaalisessa vapautumisessa, jotta voit liikkua vaivattomasti elämässä. Eukalyptus parantaa tahdonvoimaa ja kestävyyttä. Eteerinen öljy on hyödyllinen kaikille, joiden on vaikea päästä irti ajatuskuvioista.

5. Frankincense

Toinen muinainen öljy, jota käytetään meditaatiossa ja hengellisissä rituaaleissa. Frankincense edistää rauhallisuutta, rentoutumista ja levollisuutta. Eteerinen öljy laajentaa tietoisuutta. Öljyn maadoittava ominaisuus mahdollistaa suuremman tuottavuuden ja arvokkuuden tunteen. Se voi yhdistää ja yhdenmukaistaa fyysisen, emotionaalisen, henkisen ja hengellisen puolesi ja helpottaa sinua ymmärtämään todellisen tarkoituksesi, mikä johtaa sinut oikealle polulle kohti yltäkylläisyyttä.

6. Inkivääri

Voimaannuttava ja piristävä inkivääriöljy voi auttaa toteuttamaan voimakkaita toimia kohti tavoitteitasi, antaa itseluottamuksellesi lisäpotkua ja helpottaa sinua tekemään suuria päätöksiä ja tekemään aloitteita. Lisäksi öljy voi auttaa motivaation ja uusien ideoiden kanssa, mikä tekee siitä loistavan öljyn rikkauden houkuttelemiseen.

7. Jasmiini

Jasmiiniöljy voi lisätä itsetunnon ja itseluottamuksen tunnetta. Se on loistava öljy henkisten estojen purkamiseen ja emotionaalisen linjauksen löytämiseen, ja se liitetään myös hyvään onneen ja luovuuteen

8. Orange

Appelsiiniöljy tukee sinua kohottamalla mielialaa ja tuomalla rauhallisuutta. Se sopii myös hyvin pelkojen, pakkomielteiden ja kaikenlaisen itsetuntemuksen vapauttamiseen. Öljy voi auttaa navigoimaan esteiden yli ja rentouttaa liian perfektionistista asennetta. Lisäksi se luo rauhan, harmonian ja luovuuden tunteita samalla kun se tasapainottaa tunne-elämän aisteja.

9. Rosmariini

Rosmariiniöljy stimuloi älyä, edistää keskittymistä ja keskittymistä sekä parantaa kykyä tehdä päätöksiä ja asettaa tavoitteita. Eteerinen öljy voi myös auttaa herättämään inspiraatiota, luovuutta ja auttaa sitoutumaan menestykseen nostamalla itsetuntoa ja henkistä selkeyttä.

10. Timjami

Timjamiöljy sopii erinomaisesti lisäämään itseluottamusta ja rohkeutta, palauttamaan moraalia ja saamaan meidät tuntemaan itsemme voimaantuneiksi ja voimakkaiksi.

11. Patchouli

Voimakas öljy, joka inspiroi onnellisuuteen ja positiiviseen ajatteluun. Patchouli voi auttaa sinua vaurauteen liittyvissä affirmaatioissa. Öljyä käytetään myös tasapainottamaan chakrojasi auttamalla vapauttamaan epävarmuuden, pakkomielteen, mustasukkaisuuden jne. tunteita. Se kannustaa pysymään nykyhetkessä ja luopumaan huolista tuntemattomasta ja hallitsemattomasta.

12. Abundance kehitettiin nostamaan meitä ympäröivän magneettisen energiakentän värähtelytaajuutta. Tämä voimakas sekoitus luo niin kutsutun vetovoiman lain. Se tarkoittaa positiivista (tai negatiivista) energiaa, jota vedämme puoleemme kiinnittämällä siihen huomiota. Siten Abundance avaa meille runsaasti uusia mahdollisuuksia. Käyttämällä tätä hajusteena voit suunnata energiasi kohti vaurautta ja runsautta!

Miten käyttää eteerisiä öljyjä houkuttelemaan runsautta

Voit käyttää eteerisiä öljyjä niin monella eri tavalla. Muista laimentaa iholle käytettäessä ja jos käytät kylvyssä, niin emulgoi kylpysuolaan.

Kokeile niitä laimennettuna huonesuihkeessa, rentouttavassa kylvyssä, tai hierontaöljynä

Voit myös yksinkertaisesti hieroa ohimoillesi tai ranteidesi sisäpuolelle tippa öljyä tai kokeilla näitä ehdotuksia rahan ja yltäkylläisyyden houkuttelemiseksi!

Laita pieni määrä öljyä käsilaukkuun tai lompakkoon houkuttelemaan taloudellista vaurautta.

Tiputa rahoihin (setelit ja kolikot) ja pankki-/luottokorttiisi valitsemaasi öljyä, jotta saat jatkuvaa taloudellista vaurautta. Abundance -öljy on loistava tähän.

Jos ostat lottokuponkeja, tiputa tai suihkuta niihin öljyä ennen kuin koetat onneasi!

Käytä tippa haluamaasi öljyä ennen mitä tahansa työhaastattelua tai rahaan liittyvää keskustelua.

Voit suihkuttaa öljyä tietokoneesi lähelle, kristalleillesi, amuleteillesi tai talismaaneillesi (mitä tahansa käytät hengellisissä rituaaleissasi tai manifestointiprosesseissasi).

Varmista, että sinulla on öljyä diffuuserissa, tai tiputa sitä ranteeseesi, kun meditoit tai suoritat mitä tahansa visualisointiharjoituksia tai affirmaatioita.

Runsauden rituaali eteeristen öljyjen avulla

Tiputa valitsemasi öljy nenäliinaan tai vanupalloon ja hengitä tuoksua silmät kiinni. Rentoudu ja hengitä pitkään ja syvään. Jatka näin, hengitä sisään ja ulos öljyn tuoksua, kunnes saavutat rauhallisen tilan.

Puhu ääneen yltäkylläisyyttä koskevat vakuuttelusi ja tunne samalla, kuinka öljyn voimakas aromi ja sen ominaisuudet tunkeutuvat aisteihisi ja lisäävät vakuuttelujesi voimaa.

Kun lausut vakuuttelusi, tee se tarkoituksella ja päämäärätietoisesti. Tunne sisälläsi palava halu ja rauhallinen, voimakas tieto siitä, että maailmankaikkeus antaa sen sinulle.

”Olen valmis ottamaan vastaan runsautta ja yltäkylläisyyttä elämääni.
Tiedän, että maailmankaikkeuden yltäkylläisyys virtaa minulle helposti ja vaivattomasti.
Uskon kykyyni olla rikas ja vauras monella tavalla.
Olen kiitollinen kaikesta siitä, mitä minulla on.
Kiitos, kiitos, kiitos”

#abundance #runsaus #vauraus


 

Young Living day on neljä kertaa vuodessa pidettävä päivä, jolloin tuodaan yhdessä Brand Partnereiden kanssa esille D.Gary Youngin visiota tuoda eteeriset öljyt maailman jokaiseen kotiin. Gary teki valtavan elämäntyön tutkiessaan kasveja ja niiden vaikutuksia ihmisen elämään ja hyvinvointiin. Hänellä oli aina joku tarkoitus, mihin hän lähti etsimään ratkaisua, minkä luonto voi tarjota. Hän uskoi, että luonto on viisas ja tarkoitettu vahvistamaan ihmisten hyvinvointia monella tavalla. Hän ymmärsi, että synteettiset valmisteet eivät sitä tee ja siksi hän teki valtavan työn, että meillä olisi käytössämme se kaikki tieto ja taito, mitä hän ehti elämänsä aikana kerätä.

Tule mukaan tälle upealle matkalle kanssani. Laita viestiä, niin tutustutaan yhdessä ja kerron sinulle kaiken reilun kahdeksan vuoden aikana oppimani, jotta sinäkin pääset hyvään alkuun ja sen jälkeen opiskellaan lisää yhdessä! 

Tule 14.1. seuraamaan Young Living -päivän juttuja Facebookiin sivuilleni ja kysele ja kommentoi 🌿

#ylday #younglivingid2165277 #mirjapoikkeus #eteerinenelämäntapailopalvella

 

Laventelin historiaMaailman vanhin kirja, Gutenbergin Raamattu, viittaa laventeliin monessa kohdassa kehon tuoksuna. Uudessa Johanneksen testamentissa Maria Magdalena voitelee Jeesuksen kehon laventelilla — raamatussa siitä käytetään sanaa nardus — jota Jeesus pyysi säilyttämään kehoaan varten kuolemansa jälkeen.

Laventelista on ensimmäinen merkintä 2500 vuoden takaa. Muinaiset egyptiläiset käyttivät laventelia balsamoinnissa ja parfyymina. Egyptiläisen Tutankhamon-faaraon haudasta löydettiin laventelia. 

On olemassa historiallisia todisteita siitä, että mustan surman aikoihin laventelia ja alkoholia käytettiin ikään kuin kertakäyttökäsineinä. Sanottiin, että laventelin ja alkoholin käyttö vähensi todennäköisyyttä saada rutto. Tarinoiden mukaan laventelinkasvattajat ja -korjaajat sairastuivat ruttoon harvemmin kuin muut.

Ruttoa hoitavat lääkärit laittoivat kasvomaskeihinsa laventelia ja muita yrttejä toivoen, että tuoksu pitäisi sairauden loitolla. Olemme tulleet tästä kaikesta pitkän matkan tähän päivään. Lue lisää täältä 

Onko laventeli sinulle tuttu?

Abundance - eli Runsaus
 

Oletko valmis ottamaan vastaan runsautta elämääsi❓
 

 Tammikuun loppupuolella 22.1. - 12.2.23 alkaa yhteinen 3 viikon Abundance-haaste

Onko sinulla lasi puoliksi tyhjä ja vai puoliksi täynnä❓Onko ”riittävästi” sinulle paljon vai onko se vähän ❓ Onko ”riittävästi” loputon runsaudensarvi vai tarkoittaako se sitä, että juuri nyt pärjätään, mutta huomisesta kannattaa kuitenkin jo vähän olla huolissaan❓ Onko ”riittävästi” sitä, että sinulla on kaikki, mitä tarvitset vai sitä, että kaikilla olennoilla maailmassa on kaikki, mitä itsekukin tarvitsee❓

Tarkoittaako ”olla tyytyväinen” sinulle sitä, että kylvet yltäkylläisyydessä vai oletko tyytymässä toiseksi tai kolmanneksi parhaaseen, koska et lopulta kuitenkaan usko, että voit saada sen, mitä oikeasti haluat ja kaipaat❓ Tyydytkö kompromissiin❓

Ota vastaan oma parhaasi, sillä se ei ole muilta pois. Meille jokaiselle on varattu ihan ikioma oma paras. Jos sinä et ojenna kättäsi ja ota kiitollisena vastaan omaa parastasi, niin kuka sen sitten tekee❓

AIKATAULU JA VALMISTAUTUMINEN
Haastetta varten tarvitset ainakin Abundance-öljyn. Mikä "sattuma", että se on tammikuulla 2023 juuri tarjouksessa -10%. Skrollaa sivua alemmas ja huomaat, että olen valinnut tämän tarjoustuotteen jo valmiiksi sinulle sinne ja käyt vaan täyttämässä omat tietosi, sekä tekemässä tilauksen, niin saat tuotteen kotiintoimitettuna.  Helppoa! Sen jälkeen, kun olet tehnyt tilauksesi, niin laitapa minulle postia, niin lisään sinut Facebookissa olevaan tapahtumaan, jossa tätä haastetta tehdään yhdessä ja voidaan jakaa kokemuksia.

Tervetuloa mukaan Runsauden matkalle 💫 toivottelee Mirja

Viiden päivän superstartti on lempeä ja tehokas vaihtoehto uuden aloittamiseen. Monet asiantuntijat suosittelevat elimistön säännöllistä hellimistä, sisältäen
myös puhdistamisen sekä tasapainottamisen. Silti suurin osa ihmisistä alkaa tietoisesti huolehtia elimistöstään vasta sairastumisen tai ongelmien kohdatessa.

Young Livingin viiden päivän superstartti on suunniteltu heille, jotka etsivät helppoa ja yksinkertaista tietä energisoivaan olotilaan. Tämän superstartin myötä on helpompaa sanoa hyvästit niille esteille ja tekosyille, jotka ovat olleet oman kehon hellimisen esteenä. On aika antaa elimistölle sen kaipaamaa rakkautta modernin ruokavalion keskellä.

Modernin ruokavalion vaarat


Moderni ruokavalio on keskittynyt korkeaan kalorimäärään, heikkoravinteisiin ruokiin, vähän kuitua sisältäviin sekä vaarallisen korkeita määriä makeutusaineita sisältäviin tuotteisiin. Nämä nopeasti sulavat ”elintarvikkeet” tukkivat verenkiertoa, joka johtaa elimistön hitaampaan toimintaan, sekä moniin eri haasteisiin ja ongelmiin. Ikäänkuin salakavalasti moderni ruokavalio ottaa vallan ja vähitellen ihminen huomaa olevansa väsyneempi, nälkäisempi sekä aivosumusta tulee osa arkipäivää.

Lähde mukaan tähän Viiden Päivän Superstarttiin, joka sisältää seuraavat tuotteet:

2plo NingXia Red 
1x Balance Complete
1x Digest & Cleanse

Ehdit vielä tilata tuotteesi suoraan kotiovelle toimitettuna. Olen tehnyt sinulle valmiiksi  paketin ja kun skrollaan sivua alemmaksi, niin voit vaan jatkaa täyttämällä omat tietosi ja käydä kassan kautta maksamassa tilauksesi. Tämä ei velvoita sinua jatkotilauksiin, tai mihinkään muuhunkaan, jos et niin halua. Ei tarvitse tehdä tilausten peruutuksia tms. 
Jos tulet kanssamme aloittamaan tätä Uutta Vuotta 2023, niin saat minulta ohjeet tämän startin tekemiseen. Yhdessä on mukavampi tehdä ja energisoitua 💫

Klikkaa tästä ja lähdetään energisempina yhdessä tätä vuotta eteenpäin 💞💫💞  Kun olet tehnyt tilauksesi, laita minulle viestiä, niin jatketaan siitä 🍒