Skip to main content

Abundance-, eli Runsaus -haaste

Abundance - eli Runsaus
 

Oletko valmis ottamaan vastaan runsautta elämääsi❓
 

 Tammikuun loppupuolella 22.1. - 12.2.23 alkaa yhteinen 3 viikon Abundance-haaste

Onko sinulla lasi puoliksi tyhjä ja vai puoliksi täynnä❓Onko ”riittävästi” sinulle paljon vai onko se vähän ❓ Onko ”riittävästi” loputon runsaudensarvi vai tarkoittaako se sitä, että juuri nyt pärjätään, mutta huomisesta kannattaa kuitenkin jo vähän olla huolissaan❓ Onko ”riittävästi” sitä, että sinulla on kaikki, mitä tarvitset vai sitä, että kaikilla olennoilla maailmassa on kaikki, mitä itsekukin tarvitsee❓

Tarkoittaako ”olla tyytyväinen” sinulle sitä, että kylvet yltäkylläisyydessä vai oletko tyytymässä toiseksi tai kolmanneksi parhaaseen, koska et lopulta kuitenkaan usko, että voit saada sen, mitä oikeasti haluat ja kaipaat❓ Tyydytkö kompromissiin❓

Ota vastaan oma parhaasi, sillä se ei ole muilta pois. Meille jokaiselle on varattu ihan ikioma oma paras. Jos sinä et ojenna kättäsi ja ota kiitollisena vastaan omaa parastasi, niin kuka sen sitten tekee❓

AIKATAULU JA VALMISTAUTUMINEN
Haastetta varten tarvitset ainakin Abundance-öljyn. Mikä "sattuma", että se on tammikuulla 2023 juuri tarjouksessa -10%. Skrollaa sivua alemmas ja huomaat, että olen valinnut tämän tarjoustuotteen jo valmiiksi sinulle sinne ja käyt vaan täyttämässä omat tietosi, sekä tekemässä tilauksen, niin saat tuotteen kotiintoimitettuna.  Helppoa! Sen jälkeen, kun olet tehnyt tilauksesi, niin laitapa minulle postia, niin lisään sinut Facebookissa olevaan tapahtumaan, jossa tätä haastetta tehdään yhdessä ja voidaan jakaa kokemuksia.

Tervetuloa mukaan Runsauden matkalle 💫 toivottelee Mirja

Comments

Post comment