Skip to main content

Puhdistus ja viiden päivän Superstartti 17. - 21.1.23

Viiden päivän superstartti on lempeä ja tehokas vaihtoehto uuden aloittamiseen. Monet asiantuntijat suosittelevat elimistön säännöllistä hellimistä, sisältäen
myös puhdistamisen sekä tasapainottamisen. Silti suurin osa ihmisistä alkaa tietoisesti huolehtia elimistöstään vasta sairastumisen tai ongelmien kohdatessa.

Young Livingin viiden päivän superstartti on suunniteltu heille, jotka etsivät helppoa ja yksinkertaista tietä energisoivaan olotilaan. Tämän superstartin myötä on helpompaa sanoa hyvästit niille esteille ja tekosyille, jotka ovat olleet oman kehon hellimisen esteenä. On aika antaa elimistölle sen kaipaamaa rakkautta modernin ruokavalion keskellä.

Modernin ruokavalion vaarat


Moderni ruokavalio on keskittynyt korkeaan kalorimäärään, heikkoravinteisiin ruokiin, vähän kuitua sisältäviin sekä vaarallisen korkeita määriä makeutusaineita sisältäviin tuotteisiin. Nämä nopeasti sulavat ”elintarvikkeet” tukkivat verenkiertoa, joka johtaa elimistön hitaampaan toimintaan, sekä moniin eri haasteisiin ja ongelmiin. Ikäänkuin salakavalasti moderni ruokavalio ottaa vallan ja vähitellen ihminen huomaa olevansa väsyneempi, nälkäisempi sekä aivosumusta tulee osa arkipäivää.

Lähde mukaan tähän Viiden Päivän Superstarttiin, joka sisältää seuraavat tuotteet:

2plo NingXia Red 
1x Balance Complete
1x Digest & Cleanse

Ehdit vielä tilata tuotteesi suoraan kotiovelle toimitettuna. Olen tehnyt sinulle valmiiksi  paketin ja kun skrollaan sivua alemmaksi, niin voit vaan jatkaa täyttämällä omat tietosi ja käydä kassan kautta maksamassa tilauksesi. Tämä ei velvoita sinua jatkotilauksiin, tai mihinkään muuhunkaan, jos et niin halua. Ei tarvitse tehdä tilausten peruutuksia tms. 
Jos tulet kanssamme aloittamaan tätä Uutta Vuotta 2023, niin saat minulta ohjeet tämän startin tekemiseen. Yhdessä on mukavampi tehdä ja energisoitua 💫

Klikkaa tästä ja lähdetään energisempina yhdessä tätä vuotta eteenpäin 💞💫💞  Kun olet tehnyt tilauksesi, laita minulle viestiä, niin jatketaan siitä 🍒

Comments

Post comment