Skip to main content

Abundance - vaurautta ja runsautta

Eteeriset öljyt, vauraus ja runsaus

Eteeriset öljyt eivät ainoastaan tuoksu miellyttävältä, vaan niillä on myös voimakkaita ominaisuuksia, jotka vaikuttavat fyysisellä, emotionaalisella, henkisellä ja hengellisellä tasolla ja vahvistavat energiakenttääsi ja taajuuttasi, jotta se olisi sopusoinnussa runsauden taajuuden kanssa. 

Voit siis käyttää eteerisiä öljyjä ilmentämään yltäkylläisyyttä ja lisäämään vaurautta.
Yltäkylläisyys on tarkoitettu meille jokaiselle 

Asetamme usein metaforisia rajoitteita omalle tiellemme, kun emme ole avoimia tälle energialle.

Eteeriset öljyt voivat auttaa sinua saamaan voimasi takaisin ja hallitsemaan värähtelyäsi. Se auttaa nostamaan positiivista taajuuttasi ja auttaa suuntautumaan uudelleen toiveisiisi.

Eteeristen öljyjen voima voi todella auttaa sinua vetämään puoleesi toiveitasi ja elämään yltäkylläisyydessä.

Kasvien aromeja on käytetty jo monien satojen vuosien ajan auttamaan emotionaalisissa, henkisissä ja fyysisissä haasteissa.

Erilaisten eteeristen öljyjen käyttäminen runsauden, vaurauden ja rikkauden houkuttelemiseen on hauska ja luonnollinen tapa tukea itseäsi tällä runsauden matkalla.

12 eteeristä öljyä ilmentämään yltäkylläisyyttä ja hyvinvointia, sekä lisäämään runsautta ja vaurautta

Vaikka nämä öljyt eivät ehkä kaikki näytä liittyvän suoraan vaurauteen, ne kohdistuvat tiedostamattomiin toimiin, jotka estävät vaurautta ja yltäkylläisyyttä; toimiin, kuten luottamuksen puutteeseen, negatiivisiin ajattelumalleihin ja vihan, pelon tai masennuksen tunteisiin.

Nämä öljyt luovat rauhaa, tyyneyttä ja onnellisuutta, jotka nostavat värähtelyä kohti runsautta.

1. Bergamotti

Bergamotti edistää spontaaniutta ja innostusta. Öljy piristää sinua ja vapauttaa ahdistusta. Bergamotti avaa sydänchakraa jolloin voit vapautua tilanteiden hallinnan tarpeesta ja auttaa lisäämään itseluottamusta ja onnellisuutta.

2. Myski salvia

Energisoiva ja nuorentava Clary Sage lisää inspiraatiota, joka auttaa visualisointiharjoituksissa ja positiivisen olon tuntemisessa. Lisäksi öljy tukee päätöksentekoa ja se sopii erinomaisesti positiivisten toimien toteuttamiseen kohti unelmiasi. Unelmista puheen ollen, Clary Sage auttaa myös saavuttamaan syvän unen, mikä tekee siitä ihanteellisen öljyn käytettäväksi yöllä.

3. Sypressi

Sypressi tarjoaa tukea muutosten tekemisessä ja auttaa irti menneisyydestä. Tämä tarkoittaa, että sinun voi olla helpompi tehdä päätöksiä ja omaksua uusia käyttäytymis- ja ajatusmalleja rikkaudesta ja yltäkylläisyydestä.

4. Eukalyptus

Eukalyptus auttaa sinua hengittämään helposti . Öljy voi myös auttaa emotionaalisessa vapautumisessa, jotta voit liikkua vaivattomasti elämässä. Eukalyptus parantaa tahdonvoimaa ja kestävyyttä. Eteerinen öljy on hyödyllinen kaikille, joiden on vaikea päästä irti ajatuskuvioista.

5. Frankincense

Toinen muinainen öljy, jota käytetään meditaatiossa ja hengellisissä rituaaleissa. Frankincense edistää rauhallisuutta, rentoutumista ja levollisuutta. Eteerinen öljy laajentaa tietoisuutta. Öljyn maadoittava ominaisuus mahdollistaa suuremman tuottavuuden ja arvokkuuden tunteen. Se voi yhdistää ja yhdenmukaistaa fyysisen, emotionaalisen, henkisen ja hengellisen puolesi ja helpottaa sinua ymmärtämään todellisen tarkoituksesi, mikä johtaa sinut oikealle polulle kohti yltäkylläisyyttä.

6. Inkivääri

Voimaannuttava ja piristävä inkivääriöljy voi auttaa toteuttamaan voimakkaita toimia kohti tavoitteitasi, antaa itseluottamuksellesi lisäpotkua ja helpottaa sinua tekemään suuria päätöksiä ja tekemään aloitteita. Lisäksi öljy voi auttaa motivaation ja uusien ideoiden kanssa, mikä tekee siitä loistavan öljyn rikkauden houkuttelemiseen.

7. Jasmiini

Jasmiiniöljy voi lisätä itsetunnon ja itseluottamuksen tunnetta. Se on loistava öljy henkisten estojen purkamiseen ja emotionaalisen linjauksen löytämiseen, ja se liitetään myös hyvään onneen ja luovuuteen

8. Orange

Appelsiiniöljy tukee sinua kohottamalla mielialaa ja tuomalla rauhallisuutta. Se sopii myös hyvin pelkojen, pakkomielteiden ja kaikenlaisen itsetuntemuksen vapauttamiseen. Öljy voi auttaa navigoimaan esteiden yli ja rentouttaa liian perfektionistista asennetta. Lisäksi se luo rauhan, harmonian ja luovuuden tunteita samalla kun se tasapainottaa tunne-elämän aisteja.

9. Rosmariini

Rosmariiniöljy stimuloi älyä, edistää keskittymistä ja keskittymistä sekä parantaa kykyä tehdä päätöksiä ja asettaa tavoitteita. Eteerinen öljy voi myös auttaa herättämään inspiraatiota, luovuutta ja auttaa sitoutumaan menestykseen nostamalla itsetuntoa ja henkistä selkeyttä.

10. Timjami

Timjamiöljy sopii erinomaisesti lisäämään itseluottamusta ja rohkeutta, palauttamaan moraalia ja saamaan meidät tuntemaan itsemme voimaantuneiksi ja voimakkaiksi.

11. Patchouli

Voimakas öljy, joka inspiroi onnellisuuteen ja positiiviseen ajatteluun. Patchouli voi auttaa sinua vaurauteen liittyvissä affirmaatioissa. Öljyä käytetään myös tasapainottamaan chakrojasi auttamalla vapauttamaan epävarmuuden, pakkomielteen, mustasukkaisuuden jne. tunteita. Se kannustaa pysymään nykyhetkessä ja luopumaan huolista tuntemattomasta ja hallitsemattomasta.

12. Abundance kehitettiin nostamaan meitä ympäröivän magneettisen energiakentän värähtelytaajuutta. Tämä voimakas sekoitus luo niin kutsutun vetovoiman lain. Se tarkoittaa positiivista (tai negatiivista) energiaa, jota vedämme puoleemme kiinnittämällä siihen huomiota. Siten Abundance avaa meille runsaasti uusia mahdollisuuksia. Käyttämällä tätä hajusteena voit suunnata energiasi kohti vaurautta ja runsautta!

Miten käyttää eteerisiä öljyjä houkuttelemaan runsautta

Voit käyttää eteerisiä öljyjä niin monella eri tavalla. Muista laimentaa iholle käytettäessä ja jos käytät kylvyssä, niin emulgoi kylpysuolaan.

Kokeile niitä laimennettuna huonesuihkeessa, rentouttavassa kylvyssä, tai hierontaöljynä

Voit myös yksinkertaisesti hieroa ohimoillesi tai ranteidesi sisäpuolelle tippa öljyä tai kokeilla näitä ehdotuksia rahan ja yltäkylläisyyden houkuttelemiseksi!

Laita pieni määrä öljyä käsilaukkuun tai lompakkoon houkuttelemaan taloudellista vaurautta.

Tiputa rahoihin (setelit ja kolikot) ja pankki-/luottokorttiisi valitsemaasi öljyä, jotta saat jatkuvaa taloudellista vaurautta. Abundance -öljy on loistava tähän.

Jos ostat lottokuponkeja, tiputa tai suihkuta niihin öljyä ennen kuin koetat onneasi!

Käytä tippa haluamaasi öljyä ennen mitä tahansa työhaastattelua tai rahaan liittyvää keskustelua.

Voit suihkuttaa öljyä tietokoneesi lähelle, kristalleillesi, amuleteillesi tai talismaaneillesi (mitä tahansa käytät hengellisissä rituaaleissasi tai manifestointiprosesseissasi).

Varmista, että sinulla on öljyä diffuuserissa, tai tiputa sitä ranteeseesi, kun meditoit tai suoritat mitä tahansa visualisointiharjoituksia tai affirmaatioita.

Runsauden rituaali eteeristen öljyjen avulla

Tiputa valitsemasi öljy nenäliinaan tai vanupalloon ja hengitä tuoksua silmät kiinni. Rentoudu ja hengitä pitkään ja syvään. Jatka näin, hengitä sisään ja ulos öljyn tuoksua, kunnes saavutat rauhallisen tilan.

Puhu ääneen yltäkylläisyyttä koskevat vakuuttelusi ja tunne samalla, kuinka öljyn voimakas aromi ja sen ominaisuudet tunkeutuvat aisteihisi ja lisäävät vakuuttelujesi voimaa.

Kun lausut vakuuttelusi, tee se tarkoituksella ja päämäärätietoisesti. Tunne sisälläsi palava halu ja rauhallinen, voimakas tieto siitä, että maailmankaikkeus antaa sen sinulle.

”Olen valmis ottamaan vastaan runsautta ja yltäkylläisyyttä elämääni.
Tiedän, että maailmankaikkeuden yltäkylläisyys virtaa minulle helposti ja vaivattomasti.
Uskon kykyyni olla rikas ja vauras monella tavalla.
Olen kiitollinen kaikesta siitä, mitä minulla on.
Kiitos, kiitos, kiitos”

#abundance #runsaus #vauraus


 

Comments

Post comment