Skip to main content

Ihania ja tarpeellisia lahjojaYOUNG LIVINGIN TALVI-/JOULUKUVASTO

Onko sinullakin hankaluuksia keksiä, mitä ihmettä voi antaa joululahjaksi perheelle, sukulaisille, ystäville, työkavereille? Meistä monilla on jo riittävästi, tai jos jotain tarvitseekin, niin se saattaa olla niin kallista, että sellaista ei ole mahdollisuutta ostaa.

Young Livingiltä olen itse löytänyt jo monina vuosina kivoja lahjoja. Tarpeellisia, luonnonmukaisia ja arvostettuja. Itse en ole niinkään DIY-, eli do it yourself -ihminen, eli en oikein askartele, tai muutenkaan tuunaile itse asioita, mutta helppoja on tehdä esimerkiksi jalkakylpysuolaa, käsikuorinta-ainetta, maustettua hunajaa ym.

Nättiin lasipurkkiin voit laittaa vaikkapa karkeaa merisuolaa, vähän soodaa sekaan ja jos mahdollista, niin vaikka jotain kuivattuja kukan terälehtiä. Itse olen saanut myynnistä poistettavia kukkia kylämme kukkakauppiaalta ja olen kuivannut mm. ruusun terälehtiä laitettavaksi jalkakylpysuolaan koristeeksi. Jalkakylpysuolan voi "maustaa" vaikkapa piparmintun eteerisellä öljyllä, tai eucalyptuksella, myrtillä, Thievesillä, tai joillain sitruksilla. Cypress on myös hyvä, jos jalat ovat väsyneet vaikkapa pitkien päivien jälkeen, jolloin on liikkunut paljon, tai vaihtoehtoisesti istunut, jolloin tarvitsee vähän saada liikettä aineenvaihduntaan.


450g hunajaan lisäsin itse  Young Livingin ravintolisiksi hyväksyttyjä Plus-öljyjä.
Piparminttua lisäsin yhteen purkilliseen 6 tippaa, samoin Thievesiä meni kuusi tippaa toiseen purkilliseen.
Kolmanteen laitoin Orangea, eli appelsiinia 10 tippaa ja kuvasta puuttuu vielä neljäs purkki, johon laitoin 6 tippaa Gingeriä, eli inkivääriä ja 10 tippaa Lemonia, eli sitruunaa.
Muutaman päivän päästä nämä ovat parhaimmillaan, kun öljyt "mukautuvat" hunajan sekaan.
Näillä hunajilla voit maustaa teetä, kahvia, ruokia, tai ottaa vaikka teelusikallisen suoraan suuhun. On muuten hyvää!

Näitä ruuanlaittoon ja maustamiseen soveltuvia Plus -öljyjä on Talvikuvastossa samoin, kuin muitakin ihania vinkkejä. Sieltä löytyy ihonhoitotuotteita, joista omat suosikkini ovat ehdottomasti Bloomit. Tein näistä tänään Facebookiin Eteerinen elämäntapa - Ilo palvella -sivulle postauksen ja samoin Eteerinen elamantapa Instagram -tilille.

Sitten kuvastosta löytyy mm Winter Nights -sarja, jossa on vaahtoava käsisaippua, kokovartalovoide ja eteerinen öljy. Aivan huippuihanat havuntuoksuiset tuotteet. Voide ja saippua ovat saatavilla ainoastaan kuvaston voimassaoloajan, eli 31.12.22 asti. Öljy jääkin valikoimaan myös myöhemmin ostettavaksi.

Lapsille on omat öljynsä ja aivan hurmaava Puppy -diffuuseri, jonka nenää painamalla saat erilaisia valoja ja kielestä painamalla erilaisia ääniä (mm.valkoinen kohina, linnunlaulu, meren ääni jne). Tätä rakastaa jokainen lapsi heart

Löytyypä sieltä miehelle Shutran -öljy, jonka tuoksusta myös naiset pitävät ja naisille taas omansa, eli Ylang Ylang. Nämä molemmat hienoissa puurasioissa ja miehille tulee mukana diffuuseriavaimenperä ja naisille diffuuserikaulakoru. Upeat lahjat, joista on iloa pitkäksi aikaa. Tiedäthän, että öljyt ovat paljon enemmän, kuin pelkkä hyvä tuoksu?

Käypä selailemassa, mitä kaikkea muuta löydät Talvikuvastosta. Voit käydä tekemässä ensin itsellesi tilin, jotta saat tilattua vain jäsenille tarkoitettuja tuotteita. Tilin avaaminen ei velvoita sinua mihinkään jatkotilauksiin, mutta jos sinulle käy, niinkuin minulle kävi, niin saattaa olla, että tulee tilattua toistekin. Jos haluat tietää, miten saat kaikki mahdolliset edut, niin laitapa viestiä ennen tilaamista. 

Täältä pääset alkuun.  Täytä omat tietosi ja kun kysytään suosittelijaa, niin laitapa siihen numero 2165277 (Tmi Sinisävel/Mirja Poikkeus) ja sponsorin kohdalle numero 15828725 (Antti Poikkeus), niin olemme sinun oppaanasi ja vastaamme kysymyksiisi ennen ja jälkeen, mitä mieleesi tuleekaan!

Antoisaa tutustumismatkaa talven ihmemaahan toivottelee Mirja

Comments

Post comment