Skip to main content

Uskollisuusohjelma, kun muutat elämäntapasi

    

Young Livingin Essential Rewards -ohjelma on nyt uudistunut!
 
Uusi ohjelma on nimeltään Uskollisuusohjelma ja se kuvaa hyvin sitä, että kun muutat elämäntapasi kokonaan uudenlaiseksi, sekä vaihdat kotona käytettävät pesuaineet, suihkutuotteet, ravintolisät ym. uusiin luonnollisiin vaihtoehtoihin ja otat hyvinvointisi tueksi myös laadukkaimmat mahdolliset eteeriset öljyt, niin sinun kannattaa olla mukana Uskollisuusohjelmassa!

Uskollisuusohjelmassa saat kuukausittaisia tarjouksia, ansaitset uskollisuuspisteitä, saat upeita lahjoja, pääset esimerkiksi ensimmäisenä ostoksille, kun uusia tuotteita lanseerataan. Upeaa, eikö?

Palkkiopisteet, joita voit ansaita uskollisuusohjelmassa ovat 10-25% riippuen, miten kauan olet ollut mukana. 1-3kk  10%, 4 - 24kk 20% ja kahden vuoden jälkeen jo 25% ja päälle Aria -diffuuseri, jonka arvo jäsenhinnalla on 291 eur ja asiakashinnalla 383 eur. Uskomattoman anteliasta Young Livingiltä!

Et saa mistään kaupasta tällaisia prosentteja takaisin ostoistasi ja kun ostat kuukausittain oman tarpeesi mukaan tuotteita, joita joka tapauksessa me kaikki käytämme, niin saat laadukkaat tuotteet ilman synteettisiä kemikaaleja + kaikki edellämainitut edut.

Liity jäseneksi täällä. Sen jälkeen voit mennä sivulle Virtuaalitoimisto ja Uskollisuusohjelma. Liity mukaan ja valitse tuotteita eri tuotekategorioista sen mukaan, mitä haluat ensin kokeilla. 
Autan myös mielelläni antamalla vinkkejä eri tuotteista oman kokemukseni ja osaamiseni perusteella.

Kiitos, kun valitset meidän tiimin ja Young Livingin 🌷

Jos haluat lopettaa uskollisuusohjelman jossain kohtaa, laitat viestiä asiakaspalveluun ja ei muuta. Ei pakkoja, ainoastaan mahdollisuuksia. Kerrothan tästä myös kaverille!

Comments

Post comment