Skip to main content

Intialaisen päähieronnan kurssi 4.-5.4.2024 Kirkkonummella

Hoitotyön lisätyökaluksi hierojille, tai muille hoitajille, kampaajille, tai oman perheen ja läheisten hoitamiseen, -eli kurssi sopii kaikille!

Aika: To 4.4.2024 klo 10-16 ja pe 5.4.2024 klo 10-16

Paikka: Kettutie 18, Kirkkonummi

Opi vanhaan intialaiseen perinteeseen pohjautuva rentouttava ja lempeä hieronta. Hieronnassa käsitellään eri ottein hartiat, käsivarsien yläosat, niska, pää ja kasvot.

Kurssin tavoitteena on oppia perustiedot ja -taidot intialaisesta päähieronnasta. Kurssi valmentaa osallistujaa käyttämään oppimiaan taitoja perheenjäsentensä, ystäviensä ja työtovereidensa stressin poistoon ja hyvän olon luomiseen.

Helpottaa lihasjännityksiä, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, sekä lisää levollisuuden ja tyyneyden tunnetta.

Osallistujien tulee pestä hiuksensa ja päänahkansa hyvin ennen kurssille tuloa.
Muistiinpanovälineet ja toisena kurssipäivänä iso pyyhe mukaan. Vaatetuksena rento oloasu.

Intialaista päähierontaa ei suositella epileptikoille, eikä hieronta-alueella saa olla ihottumaa.

Kurssin hinta 180 eur (sis alv 24%).
Kurssi laskutetaan niin, että se on maksettu kurssin alkuun mennessä ja siitä esitetään kurssille tullessa kuitti, tai voit sovittaessa maksaa käteisellä paikanpäällä ennen kurssin alkua.

Hintaan kuuluu opetus torstaina ja perjantaina, sekä kurssimateriaali. Tarjolla kahvia ja teetä. Lounaan voit tuoda mukanasi.
Kurssin suorittamisesta saa todistuksen.

Kurssille mahtuu 6-8 henkilöä.

Sitova ilmoittautuminen 25.3.2024  Facebook-tapahtumaan, SEKÄ sähköpostilla mirja.poikkeus@gmail.com, jotta saan laskua varten sähköpostiosoitteesi.

Opettajana toimii Reiki-Master, intialaisen päähieronnan kouluttaja (vuodesta 2013), hyvinvointihoitaja Mirja Poikkeus, puh. 0400 619 255, www.mirjapoikkeus.com

Comments

Post comment