Skip to main content

Kasvodiffuuseri / Taskudiffuuseri kosteuttamaan ja viilentämään ihoa

Mistilia kasvodiffuuseri on kompakti ja kätevä diffuuseri, joka on suunniteltu tuomaan aromaterapiaa matkalle, tai arjen kiireisiin hetkiin. Se toimii siten, että siihen lisätään 1-3 tippaa eteeristä öljyä, jonka jälkeen se vapauttaa hienovaraisesti tuoksua ympäristöön. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kosteuttamiseen pelkkää vettä, tai kukkaisvettä.

Tämä diffuuseri on suunniteltu erityisesti helpottamaan stressiä, luomaan rentouttavaa tunnelmaa, tai piristämään mielialaa käytettäessä oikeita, tilanteeseen sopivia eteerisiä öljyjä. Sen kompakti koko mahdollistaa sen kuljettamisen taskussa tai laukussa, joten voit nauttia aromaterapiasta missä tahansa, olipa kyseessä sitten työmatka, lentomatka tai vaikka päivittäinen kävelyretki.

Monien meidän iho kaipaa nimenomaa kosteutta, joten tällä diffuuserilla voit sekä aamun, että illan kasvojenhoitorutiinin yhteydessä kosteuttaa kasvojasi ja mietipä, mikä ihana hetki kuumana kesäpäivänä, kun otat tämän käsilaukustasi/taskustasi ja sumutat ja viilennät sillä kasvojasi.

Mistilia taskudiffuuseri toimii USB-ladattavalla akulla, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja kannettavan. Sen toimintaperiaate on yksinkertainen: laite sisältää pienen vesisäiliön, johon lisätään vesi ja haluttaessa muutama tippa haluttua eteeristä öljyä, tai kukkaisvettä. Sen jälkeen diffuuseri käynnistetään, ja se alkaa vapauttaa hienojakoista sumua, joka levittää öljyn tuoksun ympärilleen. Yksi sumutuskerta kestää minuutin ja jos haluat toisen kierroksen, niin käynnistät laitteen uudelleen.

Tämä kasvodiffuuseri on oikein hyvän mielen laite, johon itse jäin koukkuun heti, joten soisin kaikilla olevan tällaisen 🥰

On tärkeää huomata, että Mistilia kasvodiffuuserin käyttöön tulee valita korkealaatuisia eteerisiä öljyjä ja kukkaisvesiä, jotka ovat turvallisia hengittää ja joilla on haluttu vaikutus. Kysy öljyistä myös lisää, niin opastan sinua niiden kanssa.

Näitä diffuusereita voit tilata minulta. Hinta on 30 eur + postimaksu 6,90 eur.  Laita viestiä ja tilausta tulemaan 🌞


       

Comments

Post comment